Се заразив со серијава. Ја гледам секоја вечер на фокс лајф на полноќ мередит ми е мнооооооооооогу убава!
ауууфф синоќешната епизода на фокс(која бараја кој е виновен за смртта на бремената жена) неизвесна до крај.
Сега и јас ќе почнам да ги гледам на интернет епизодиве така е подобро инаку ги гледам и на фокс лајф ама ко ќе ги фатам а вака тука можам кога сакам да си отворам и да си гледам...сега ќе ја гледам претпоследната епизода од 6 сезона од коментарите погоре видов дека била добра барем така сватив ако на фокц лајф ја даваат 6 сезона тогаж имам гледано некои од епизодите па не сакам да почнувам од почеток и да ги гледам некои епизоди по два пати П.С. само што ја изгледав епизодата ауууу страшно беше ....утре другата да видам шо ќе се случи т.е последната епизода од 6 сезона
Премиерата на осмата сезона ќе биде на 22 септември. Инаку, актерката која ја има улогата на Ејприл Кепнер, Сара Дру, е бремена. Е сега прашање е како ќе го вклопат тоа во серијата знаејќи дека нејзиниот лик е се уште девица и се чува за Mr. Right Продуцентите се уште немаат одговор дали ќе ја вклопат бременоста во серијата и што всушност ќе се случува со нејзиниот лик.
http://www.free-tv-video-online.me/inte ... son_4.html http://www.sidereel.com/Greys_Anatomy Тука ги има сите епизоди. Значи, на путлокер можеш да гледаш неограничено временски. Ако закочиш на некоја епизода пиши само на пр grey's anatomy season 5 episode 6 putlocker и ќе ти отвори страни со серијата и барај.
Добро е ги изгледав и четвртата и седмата сезона сега сум спремна за новите епизоди од септември Одвај чекам да почни значи серијава ми е нај нај
Најдобра серија!Ги симнав сите 7 сезони и ги изгледав...ама некако не ми се свигаше како заврши,очекував повеке...дали знае некој дали ке се снимаат уште епизоди?
Омилена ми е.. Кристина ми е д бест! Сум ги гледала сите сезони и онака баш ми се по мерак особено заради медицината...се чека новата сезонаа
Порано ги гледав прво на а1 после на FoxLife, ама кога ќе ги фатев и се ми беше помешано. Сега си ги симнав сите сезони и си ги изгледав, но не ми се допадна 7ма, посебно кога Спојлер Кели умираше и пееја. Безвезе! Ама ај, убави беа песните.
Ги изгледав новиве 2 епизоди ми се допаднаа, втората особено беше многу интересна Слоун и Теди ми беа многу смешни, Кепнер загревотка изгубено мало никој не го слуша.