Стартот им е добар, секогаш првата и последната епизода се највозбудливи. Спојлер Оној Дерекон ме нервира малце ама ај белќим ќе се опраи.
Само што ги изгледав новиве епизоди и ми се свиѓаа многу Спојлер ,жал ми беше ептен што им го земаа бебето А и однесувањево на Дерек ме иритира ама ептен
Дерек ми е бледа копија на самиот себе некако. Ни емоции ни ништо. треба да го живнат малку. Инаку интересни беа епизодиве. Спојлер Мередит дефинитивно треба да се собере, ептен е изгубена. и се враќаат работите во нормала полека. Добро е што Ричард ја презеде вината и така ќе треба да биде постојано со Адел, нема да може да работи толку. И сепак за неговата жена се работеше
Лекси ја нема нешто не е фер Спојлер Добро е Дерек и Мередит ја спуштија топката. Бејли е опасна сите стравот и го зеле. Ми се допадна изборот за шеф на хирургија
Спојлер Да, Лекси воопшто ја немаше Мередит се собра, Дерек покажа некоја емоција, добро е Е сега треба да направат нешто да биде поинтересно, вака сезона со смирување на работите не се почнува,
јас ги спуштам од замаунда....не тргат многу 300кб се.... Значи ја обожавам серијата многу добар почеток имаат секогаш,не се досадно ко другите серии,најпојке ја сакам Христина и нејзинта храброст и најпојке ми е жал ко ке плачи Спојлер Дерек е во право јас го сфакам дека е револтиран за Меридит оти таа ја забеа цела процедура ама тој знај дека е таква и зато ја сака,а шо ке прат сега без Зола вчера ја гледав третата епизода и уште му ја немат вратено,ама се подсмирија малце.А и христина со Оуен срце ми е тој значи предобар е на цел свет
Оваа епизода покажа нешто од стариот добар сјај што го имаше серијава Спојлер Мајка му на Ејвори ептен ги размрда работите, а и интересен случај имаа. Мислам дека работите меѓу Кристина и Овен пак ќе се вжештат за бебето, он сака дете и тешко ќе премине преку тоа. Како ја гледаше додека беше со Зола... Стварно, стварно предобра епизода, ја изгледав без да трепнам.
It wasn't 'cause I thought I'd be happy alone. It was because I thought if I loved someone... And then it fell apart... I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love... And then you don't have it? What if you like it and lean on it? What if you shape your life around it... And then... It falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is... Death ends. This?... It could go on forever. - Meredith Grey Од некоја поодмината епизода е, ама вреди
Епа стварно сум глупава изгледа, не можам превод да најдам!!! Енибади за седмава епизода англиски превод? Спојлер Едит: Се опаметив, најдов еве за другите http://subscene.com/english/Greys-Anato ... 98482.aspx