Возачка дозвола (и сè е можно). Какви возачи сте вие?

Discussion in 'Општи дискусии' started by Mandarinna88, Jun 15, 2010.

1. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Јас утре полагам градска по втор пат, ама ич не ми е гајле и не се замарам ко прошлиот пат :D Посакајте ми среќа

2. Vlad18

Vlad18 Активен член

Со среќа! Пиши доколку ти треба било каков совет :)

3. lite.

lite. Активен член

Со среќа и опушти се макар што и дае. Ако ти треба помош или не тие јасно нешто пиши.

4. lite.

lite. Активен член

Ќе ти пишат негативни.

5. marija305

marija305 Популарен член

Со лесно, напи се б6 пред полагање и смирено само, ќе биде :l:

cresa-jagoda and Vlad18 like this.
  6. Marmelade

Marmelade Истакнат член

Може ли некој да ми каже колку чини полагање на полигон?

7. marija305

marija305 Популарен член

2092

cresa-jagoda likes this.
  8. Bubby97

Bubby97 Нов член

Немој да се замараш со приговори, не си го арчи времето безвезе. Ништо не добиваш, освен што ќе фрлиш пари за приговор и ќе те омаловажат таму и ќе се напнеш уште повеќе.
    Јас ја направив таа грешка, поднесов приговор со надеж дека вистината ќе излезе на виделина, ама не добив ништо друго освен Дијазепам од 5мг, пошто толку многу ме изнервираа, што не можев да се смирам. Буквално стоеја 10 мажи од комисија околу мене и еден полицаец и СИТЕ увидоа дека не згрешив јас, ама толку му се плашеа на тој едниот од комисија што ме бутна, што сите буквално ме нападнаа и дури добив и погрдни зборови: неспособна, навикната да добиваш сѐ што сакаш, возачка не се добива така лесно со 2-3 убави збора (при што не сум рекла никаков убав збор, освен што бев културна, ама очигледно култура и воспитување кај нив не пали) ... Таму ја дигнав цела зграда у ваздух од дерење, ама џабе. Кога се стоки, стоки се. После тоа полагав уште еднаш, нормално ме бутнаа и следниот пат положив.
    Муабетот ми е, не троши време и пари на приговори, кога пак нема да бидеш у право...

raww likes this.
  9. Marmelade

Marmelade Истакнат член

Ти благодарам

10. Vlad18

Vlad18 Активен член

Не секој што има возачка е добар возач и не секој што уште нема положено е лош возач. Има многу што имаат возачка а незнаат да паркираат. Возачката се стекнува со возење,сигурност и искуство. Битно е никпгаш да не се откажувате и да не ви паѓа самодовербата. Еден ден ке се поклопат коцките. Јас положив од 5 пат кога планирав да се откажам од полагањето. Ако почнам да ви кажувам какви се работи сум поминал до оваа возачка ,и како ми се поклопија последниот пат сите работи ќе ми требаат 2 дена пишување. Затоа најважно е вие да бидете сигурни во вашето возење а некои работи и не зависат од вас како на пример комисијата и сл. Затоа не губете надеж никогаш и идете до крај кога тогаш ќе положите . И бидете фокусирани на самото возење и разберето го полагањето како еден тест,испит.Поздрав :)

11. italiangirl11

italiangirl11 Активен член

so srekja, ne se zamaraj samo gledaj da ne izgubis volja, 4 pati me padnaa i 5tiot poloziv i me zastanaa da kupat cigari:lol:...u rok od 2 meseci se iznamaciv mislam deka i psihicki opadnav poso krivo mi bese kako drugi polozuvaa od prva ...ama bidna, ushte ednas so srekja

Vlad18 and Kimberly11 like this.
  12. Betterthanurex

Betterthanurex Истакнат член

пјас 5ти...

13. EvaBraun23

EvaBraun23 Истакнат член

Да прашам за тестовите, дали се строго истите прашања како на сајтот на мвр (630 колку беа таму) или може да улета некое прашање што го нема таму?

14. Vlad18

Vlad18 Активен член

Епа од тие 630 или колку и да се 30 ќе ти се паднат. Прашањата се тие неможе да те изненади некое прашање што го нема таму. Евентуално некое прашање од тие без слика што се ако го немаш прочитано како мене што ми се случи ама среќа положив. :lol::)

15. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Мене вчера ме бутнаа градска. Ме вртеа по некои улички само и на раскрсници ме носеа, на булевар не ме изнесоа. Сум згрешила кај Железничка нешто не ни сфатив што точно ама си преќутев. И на крајот ми рекоа дека сум добра и немам проблем со возилото ама дека сум згрешила таму и таму. Јас искрено бев задоволна како извозев и што е најважно се чувствувам сигурна и не се плашев ,ни кола не ми изгаси. И комисијата беше сосема во ред. Ќе уплатам утре пак па се надевам дека ќе поминам трета среќа :D едит: возев 20 мин.

marty 0102, Bordann1, raww and 7 others like this.
  16. marija305

marija305 Популарен член

Не се истите од мвр, т.е не си истите како на демо тестот, а иначе тие се прашањата https://www.avtoskolaonline.mk/
    Тука ти се сите тестови, вежбај ги.

17. EvaBraun23

EvaBraun23 Истакнат член

Океј зборот ми беше дека се истите прашања и не може да се падне нешто надвор од нив, исто тие што се за М,Ф,Г категорија прашањата од 75 до 91 не требаат така?

18. marija305

marija305 Популарен член

Истите се, не може други да ти се паднат.

19. EvaBraun23

EvaBraun23 Истакнат член

Фала ти:)

20. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Па супер си ти. Ја вториот пат паднав за 7 минути баш на Железничка зашо автобус ми излезе од некаде. :rofl:
    Следен пат мислам ќе положиш сигурно. Така јас 3тиот пат возев 20мин и ми рекоа добра сум била ама уште малку вежбање ми фалело и 4тиот бидна.:D