1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Возачка дозвола (и сè е можно). Какви возачи сте вие?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Mandarinna88, 15 јуни 2010.

1. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.246
    Допаѓања:
    21.212
    Најчесто не спремаат само да поминиме на тестојте, оти искрено ќе треба повеќе часови вежбање и повеќе пари плаќање, шо ги знам да се плукнам, битно знајш да возиш. :D

2. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    16.163
    Допаѓања:
    178.107
    Абее
    Ја возам 15 год секој ден
    Ама дека знам да паркирам бочно ,незнам
    Некогаш по логика ке паркирам некогаш од втора ама реалноста е дека избегавам бочно паркирање :rofl:

На Stark му/ѝ се допаѓа ова.
  3. 8Moonlight13

8Moonlight13 Активен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2022
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    24
    • Пишувај кирилица
    Zdravo
    Izvinete dokolku prasanjeto ne e za tuka, no kade se vadi potvrda deka nemam zabrana za vozenje i nemam prekrsoci?

4. mmaceee

mmaceee Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    5
    Денес си паднав градска, нормално прв пат полагав, ама направив многу големи грешки кои што не ги правев ниту со инструктотот. Многу страв, трема, несигурност во себе имав... не знам шро да правам, се мислам дека никогаш нема да положам, никогаш офф ‍

5. Cutiepie1

Cutiepie1 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2018
    Пораки:
    1.400
    Допаѓања:
    4.243
    Да бе никогаш, и ја така мислев. Возев првиот пат во 12 во најголемата гужва.
    Сега ќе те стават во 7, зависи од каде си, ќе треба да поминеш, а може пак нема. :)

6. Meddy

Meddy Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2021
    Пораки:
    795
    Допаѓања:
    530
    • Пишувај кирилица
    Obicno kolku pati pagat gradska? dali postoi vrski za cudovo? Deka nekoj polozuva na 5ti pat nekoj 1? Toa od prv pat znaci deka mn dobro vozi, a so 5ti pat ke se nauci?

7. mmaceee

mmaceee Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    5

Мн страв и трема имав во себе, се испобунив, се збркав не знаев кај се наоѓам, како прв час да ми беше возење, се изгубив... паничарка сум по природа кога треба да покажам нешто пред други истиот проблем го имам секаде. се надевам бар до 6 пат ќе ме пуштат.

8. Puellapulchra

Puellapulchra Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2022
    Пораки:
    2.994
    Допаѓања:
    9.480
    Дополнителни часови. Возење се учи само со уште возење. И нема разочарување. Ќе си уплатиш утре за второ полагање и ќе одиш поспремна на следно.

На Elence93 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Nane2356

Nane2356 Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2016
    Пораки:
    679
    Допаѓања:
    1.630
    Секако дека постојат врски. Еве ако не секој втор, секој трет така положува, веќе комисијата е навикната на тоа. Ти гледај да си положиш со знаење, до трет сигурно мислам дека нема да те пуштат па како и да возиш ќе ти најдат замерка. После се е повеќе на тебе

На Meddy му/ѝ се допаѓа ова.
  10. dzvezda@

dzvezda@ Активен член

Се зачлени на:
    11 ноември 2023
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    10
    Здраво, ве молам искуство со полагање градска во Охрид/Кавадарци? На колку пати пуштаат и кои автошколи ги препорачувате

11. Sweet baby

Sweet baby Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2021
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    10
    • Пишувај кирилица
    Dali vi se ima deseno da udrite dzid,nekoe stubche rikverc koga vrakata jas denes koga se vrtev so kolata se udruv od edno kose od dzidot si vikam lele ovaa od pozadi e smackana ama sreka nema nisto na kolata neznam dali me vide nekoj ama mislam deka ne
    Lele kao mi e sram da izlezam od doma ako me videl nekoj si vikaat na ovaa budalava koj i dal vozacka neznae da vozi

12. Cutiepie1

Cutiepie1 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2018
    Пораки:
    1.400
    Допаѓања:
    4.243
    Ни се има, и јас ја имам закачено малце...затоа за почетник..првен на нешто поевтино, па покасно здравје, некоја понова кола.

13. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.246
    Допаѓања:
    21.212
    Јас ја имам згнетено и тоа како почетник, се учиш сеа, почетник си. :D

14. dzvezda@

dzvezda@ Активен член

Се зачлени на:
    11 ноември 2023
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    10
    • Пишувај кирилица
    Koj pat bi me pustile na gradska vo Skopje dokolku poligon sum polagal 3 pati? Go gledaat toa ili nema vrska

15. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.246
    Допаѓања:
    21.212

Нема врска ама не очекувај на прв или втор освен со пријатели. Во мојо град (Прилеп) од 3 натаму имаш шанса. :)

На dzvezda@ му/ѝ се допаѓа ова.
  16. dzvezda@

dzvezda@ Активен член

Се зачлени на:
    11 ноември 2023
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    10
    • Пишувај кирилица
    nema polaganja vo prilep zaradi tenderot zatoa prasuvam za drugi gradovi

17. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.246
    Допаѓања:
    21.212
    ААа не сум знаел, оти јас пред 3-4 години имам положено ама отприлика така е цело време на прв или втор пат не верувам...

На dzvezda@ му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Sweet baby

Sweet baby Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2021
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    10
    • Пишувај кирилица
    Haha da na 21januari poloziv taman si rekov a pa nema so da se plasam vozam edno sparkche kako se zdrvev vo dzidot samo sreka nema nisto a izglea i ne me vide nikoj

19. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.246
    Допаѓања:
    21.212

Јас зимово беше црна темница ептен остра угорница, морав на угорно да враќам на рикверц, и ја чукнав малце во бандера. Срце ме искина цела вечер. Ама па така се учи почетници сме... инаку и јас не возам голема гола Опел Астра ГТЦ е мојата.

20. Kjutche

Kjutche Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2018
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    114
    Не знам по другите градови како е, но сигурно е поорганизирано од тука. Во Берово не можам слободен термин за полагање да начекам. Откако положив полигон точно еден месец чекав за да полагам градска ај дека прв пат не се бунев дека толку чекав ама сега откако ме пртнаа одам да закажам ми вели април нема ништо слободно ќе мора во мај да полагаш. Губам трпение веќе, уште во септември имам извадено лекарско и никако да ја откачам оваа возачка.