1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Возачка дозвола (и сè е можно). Какви возачи сте вие?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Mandarinna88, 15 јуни 2010.

1. lovely97

lovely97 Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2016
    Пораки:
    710
    Допаѓања:
    9.088
    Најпрвин ти е потребна крвна група, после невро психијатар, па очно, уво, нос и грло, после тоа кај психолог и на крај се потпишува општ доктор чив потпис е последен. Јас одев по вај редослед.

На neongirl07 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    izvinete,ima nekoj sto e italija i polaga za vozacka?

3. presiosaP

presiosaP Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    2.208
    Денес полагам гардска ама многу ми е страв имам трема .Ај некој да ми каже како д а ја совладам:|:|:|:|

4. moni.poni

moni.poni Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2016
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    85
    Се надевам дека положи
    Јас имав многу трема пред да почнам,но како седнав тремата исчезна и положив од прв пат.
    Пиши како си поминала?

5. presiosaP

presiosaP Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    2.208
    Za zal ne pominav...Od trema mi izgasna kolata 3 pati ama sto e toa e ke polagam pak..

6. Devil's Mistress

Devil's Mistress Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2015
    Пораки:
    208
    Допаѓања:
    171
    Луѓе утре полагам полигон и здравје ако положам ќе возам и во град иначе во Велес. Помош како да се ослободам од тремата и да ги направам вежбите како што треба.Оти мене кога ќе ме фати паника толку е ... А навистина ќе ми биде многу криво бидејќи ги правам сите вежби како што треба и сега да паднам. А плус во Велес ако паднеш полигон се подразбира дека си глуп мислам како е тоа можно човек да падне полигон нив не им се верува ама тоа е ... (до сега скоро сите што ги знам паднале на полигон-чисто информативно) :) :)

7. presiosaP

presiosaP Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    2.208
    EE zosto glupa da si ako padnes na poligona pa i ajs padnav ednas na poligon pa vtor pat poloziv,komisijata ako saka ke te padne i site vezbi da gi napravis ke ti najde nesto i ke te padne.Ne se sekiraj ti si gi pravi ko sto treba .Trema imame site i jas padnav gradska prv pat od trema ama toa e...

На Devil's Mistress му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Devil's Mistress

Се зачлени на:
    10 јануари 2015
    Пораки:
    208
    Допаѓања:
    171
    Poloziv deneska se od prva do dusa za gradska malku vrski ama inaku ne ja biva ke te butkaat sto pati. A poligon i sama se iznenadiv kako gi napraviv site vezbi podobro od bilo koga :)

На najjacha и presiosaP им се допаѓа ова.
  9. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.269
    Oвa прaшaње е зa oние кoи веќе земaле вoзaчкa дoзвoлa - дaли ви велaт декa не знaете дa вoзите, декa ќе нaпрaвите сooбрaќaјкa и тaкви негaтивни муaбети?
    Дaли е oвa сaмo кaј мене зaтoa штo сум oпкружен сo вaкви негaтивци или кaј пoвеќетo е вaкa?

10. Devil's Mistress

Се зачлени на:
    10 јануари 2015
    Пораки:
    208
    Допаѓања:
    171
    Ako ti e za uteha mene i naokolu site so gi znam a imaat polozeno pred edna godina im go vikaat toa ne u stil deka sega ti epten vrska nemas nego deka toa so si gi izvozil casevite i si ja zemal vozackata ne e tolku bitno zatoa sto 36 casa ne te pravat sofer se e vo praksata i od kako ke ja zemes vozackata treba postojano da vozis a ne da ja ostavis vo fioka. :D:D

На presiosaP и Mr. Right им се допаѓа ова.
  11. moni.poni

moni.poni Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2016
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    85
    Кај мене е така од страна на мојот родител
    Возам 4-5месеци (скоро секој ден)и кога одиме некаде обавезно ми дава негативни а ретко позитивни коментари
    Ако тие негативни коментари се од страна на родител вајда уште немат целосна доверба додека возиш,а ако е од други мој совет ако додека возиш ти зборат застани и симни ги и не се замарај

На celineparis и Mr. Right им се допаѓа ова.
  12. moni.poni

moni.poni Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2016
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    85
    Mr. Right
    jas vaka se spravuvam so takvite
    Pozdrav

На "Zoki" му/ѝ се допаѓа ова.
  13. "Zoki"

"Zoki" Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2016
    Пораки:
    1.032
    Допаѓања:
    9.127
    Внимателен κон себе и κон дρугите учесници а посебно почит им давам на пешаците неκолκу имам и спасено од сκопсκи κопита што летат по улиците(тρκачите) еднаш паднав на тестови ништо стρашно саκам на идните шофеρи да им поρачам да не ги фаќа тρема пρед κомисија зашто таκа побρзо ќе паднат само фоκусиρајте се во вожњата и бидете сигуρни во себе без паниκа чуствувајте се удобно аκо саκат да ве бутнат и пρофесионалци да сте паκ ќе ви најдат нешто да паднете а тоа што инстρуκтоρот ќе повиши тон подобρо да повиши одκолу да ви даде возачκа па утρе да изгинете или изгинат дρуги луѓе за нечива невнимателност што за жал е сеκој дневие по патиштата и не дозволувајте дρуг да ви се меша одκаκо ќе положите пази дупκа,лево десно κочи ииии ќе го удρеше еј ај бе побρзо вози

Последна измена: 3 јануари 2017
    На LadyC му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.269
    Уште немaм пoчнaтo дa вoзaм, aмa тие кoментaри мнoгу ме вaдaт oд тaкт. Пoпувaaт без врскa нештo, си прaвaт филмoви, a мене ми врие oд внaтре. :@

На Doris123 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. КикиМаус

КикиМаус Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2016
    Пораки:
    2.142
    Допаѓања:
    17.723
    Поради нашите одлични шофери и нивната шоферска култура немам желба за возење кола во нашиов ужасен сообраќај и затоа си верглам бајк.

16. Iva447

Iva447 Нов член

Се зачлени на:
    31 декември 2016
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Денеска полагам полигон, па да си прашам :) Дали има вистина во тоа дека ако има снег не одиш на рачна туку автоматски ти се смета за помината ?

17. pharmacy

pharmacy Истакнат член

Се зачлени на:
    24 октомври 2013
    Пораки:
    259
    Допаѓања:
    370
    Сакам да полагам за кола и ако може да ми кажете за Авто школата м22 како сте задоволни вие или некои дршто ги познавате а возеле часови таму?

18. Dreamerbaby

Dreamerbaby Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2016
    Пораки:
    190
    Допаѓања:
    1.422
    Јас возев во таа авто школа и можам само да кажам дека се екстра поготово спремноста и посветеноста на инструкторот со кој јас возев. Ако се решиш за нив побарај го инструктор Ивица најдобар дефинитивно,ако нешто друго те интересира слободно прашај поздрав

19. anaAa123123

anaAa123123 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јануари 2015
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    1
    Нели тестовите ти траат година само,ако не положиш градска во рок од една год повторно треба да полагаш и тестови и полигон,тоа се 4 000 др треба да се плаќа,часови одпочеток илли не

20. Dreamerbaby

Dreamerbaby Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2016
    Пораки:
    190
    Допаѓања:
    1.422
    Точно е тоа тестовите важаат една година ако не положиш полигон и градска во таа година треба од почеток,значи ќе ти важаат само извозените часови и првата помош и лекарско се вади ново

На pharmacy му/ѝ се допаѓа ова.