Возење ролери

Дискусија во 'Фитнес' започната од fejsbuk, 19 јули 2010.

1. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.577
    Допаѓања:
    23.763
    Никогаш не се научив да возам ролери, а имав огромна желба за тоа, особено како мала. Ама кога и да се обидев, паѓав! И се откажав многу рано :)

2. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    И јас никогаш не се научив. :doh:
    Еднаш пробав и тоа мајка ми ме држеше.Кога залетав и неа и јас ќе се испотепав. :tmi:

Многу сакам да знам да возам. 8)

Кога би имала повторно можност без размислување би пробувала дур не научам. :!:

3. Lina92

Lina92 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    209
    Допаѓања:
    30
    обожавам возење ролери

4. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    Прво научив на лизгалки така да ролерки ми дојдоа како некоја варијанта а и природно имам добра координација. Супер работа и ненормално задоволство е кога бришкаш по стаза и плус си набиваш кондиција :).

Да не зборам дека и за видот е добро со толкав број згодни девојки околу тебе само треба да пазиш да не се утепаш од загубен фокус :lol: :D .

На seksi му/ѝ се допаѓа ова.
  5. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Почнав да возам ролери дури оваа година, уште сум почетник. Ама за среќа добро ми оди. Башка, чувството е незаменливо :D

p.s. Е сега, малку ми е проблем станувањето...... :tmi: ама и тоа ќе го научам наскоро, се надевам.

6. ana.ubavkata

ana.ubavkata Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    59
    обожавам да возам ролерки,иако незнам баш добро,но кога имам време,одма на кеј со ролерките и слушалките на уши (возење ролерки и слушање музика ме опушта),а плус возењето ролерки мислам дека помага во обликување на телото :)

На XMaN му/ѝ се допаѓа ова.
  7. WhiteButterFly5

WhiteButterFly5 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 август 2011
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    69
    Лизгалки кај се купуваат? :tmi:
    Никако да научам да возам ролери, а мнооогу сакам. :worried:

8. Lady97

Lady97 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.172
    Допаѓања:
    524
    возење ролерки на кеј најубаво нешто :wasntme:

На XMaN му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Научив да возам ролери уште многу одамна, некаде кога имав 8-9 години. Брзо и лесно научив да возам, но сега многу ретко возам бидејќи ме мрзи. А баш убава работа е возењето ролери. :)

10. the.one

the.one Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    797
    Јас научив кога имав 11-12 години, ама на лизгалки. Тогаш ми беше многу тешко, јас бев единствената на лизгалиштето што не знаеше да лизга и дури на последните десеттина минути сфатив како оди тоа. Многу ми се допадна, а и сите другарки веќе имаа ролерки и некако ги убедив родителите да ми купат. Од кога почнав да возам надвор, сфатив дека не е исто на лизгалки и на ролерки и многу ретко возам.

11. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    Моите лизгалки се од странство купени така да тука не знам каде има :) .

Ролери почни бавно да возиш и по можност со другарка да ти ги каже основните финти и обавезно земи си штитници за лакти и колена и ќе немаш гајле.

Кога ќе научиш поубаво и посебно ако возиш со друштво многу голем ќеиф е :).

12. seksi

seksi Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2009
    Пораки:
    377
    Допаѓања:
    113
    И не да се затегнувалооо телотоо. Со редовно возење. Скоро сфатив. 8)

13. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.131
    Верувале или не никогаш сум немала ролери и незнам да возам !
    Требаше оваа година да си купам ама незнам , ете не си купив, следнава обавезно после распуст си купувам . :)
    Ама страв ми е на почетокот дека незнам како ќе се научам :worried:

14. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    Со другар или другарка првите неколку пати, ќе си купиш штитници за лакти и колена и ќе тргне, не му се мисли :).

На Juicy му/ѝ се допаѓа ова.
  15. belieber

belieber Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.082
    Допаѓања:
    642
    Е да си купиш! Али не после распуст туку сега во пролет, ја имам 15 години возам едно 5 години, почнав со пластични и така научив али не се плаши не е ништо страшно, ќе паднеш еднаш два пати и толку.. Само треба рамнотежа да имаш :D
    Ако сакаш јас ќе те научам не ми е проблем :D

На Juicy му/ѝ се допаѓа ова.
  16. RoseMarie

RoseMarie Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    18
    Јас скоро секој ден возам ролери и вистина е тоа дека го затегнува задникот(не се фалам но навистина имам убав задник) :D Ролерите ме маѓепсаа и веќе 3 години еве ги возам.(сега една година редовно)

На RedHeart му/ѝ се допаѓа ова.
  17. inn

inn Истакнат член

Се зачлени на:
    3 февруари 2010
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    29
    Мене ми треба само мотивација поголема,инаку возам да речеме 3 пати неделно,летно време, но поинтересно ми е со друштво, вака сама мрза ме фаќа,пробувам и со музика,со слушалици од мобилен, али не е тоа тоа...другарка муабетче и си извозел од аеродром до влае и назад :D :D :D

18. Black.Beauty

Black.Beauty Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    447
    Допаѓања:
    213
    Ролерите се закон, порано многу возев, сега поретко. Возењето ролери се поради забава и пред се за оформување убаво цврсто тело, интересно е ептен да ги возиш :)

19. RoseMarie

RoseMarie Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    18
    Вистина е јас ги возам мислам дека имам коментирано на оваа тема но сакам да кажамдека има подобрување.МИ се зацврстија убаво нозете и бутовите и многуи м се радувам :) ;)

На RedHeart му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.522
    Порано возев многу често со другарките, на плажа одевме со нив (правев околу 13 км на ден), покрај кеј, до приватните школи.. и многу им се радував. И постегната бев тогаш. Сега на стара слава ми се вади задникот и нозете :P :lol:

Сега си ги зедов Скопје, па со цимерката кога ќе имаме време ќе си возиме :)

p.s. Саломон имам, на времето ги зедов 6000 денари. Сега гледам се многу поефтини.