Волшебнички (Charmed)

Discussion in 'Серии и емисии' started by Barbie-mwa, Feb 16, 2011.

1. ljubovche

ljubovche Истакнат член

Редовно ја гледав интересна ми беше :D
    Kaley каде ја гледаш може линк ? :) :)

2. Kaley

Kaley Популарен член

Љубовче јас ја имам спуштено од ова страна за симнување на филмови http://thepiratebay.sx/search/charmed/0/99/0 има која сакаш сезона да си ја симниш, само прво во лаптопот инсталирав торент незнам дали ти го имаш, преку него спуштам, ако го немаш пиши на гугл Download µTorrent и спушти го прво него.
    А од оваа страна http://titlovi.com/titlovi/titlovi.aspx ... med&jezik= преводите си ги превзедов на српски. Ако нешто не ти е јасно пиши ми ЛП ќе ти објаснам :D :*

3. Daydream

Daydream Популарен член

Порано ја гледав секоја епизода и ми беше премногу интересна. Случајно пред некое време ја видов темава и најдов линк за online гледање на серијава. Почнав да ја гледам еве сега сум до 4-та сезона ама не ми интересна како порано. Незнам зошто. Најверојатно тогаш сум била помала па не сум разбирала нешто многу. Сега веќе си имам изградено некои критериуми за книга, филм итн. па можеби затоа не ми е нешто посебно. Ама ок е, во секој случај ок. Сигурно е многу подобра од турскиве серии што ги даваат.

4. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Како тоа за една од моите најомилени серии има тема, а јас не сум ја приметила? :D
    Може да се рече дека бев опседната со серијава :wasntme: , бев околу трето/четврто одделение кога ја даваа на А1 и ниедна епизода не пропуштав, и со другарките влегувавме во филмови со моќи правење напивки... живи смешки. :rofl: Памтам дека Фиби ми беше омилена. :D
    Иначе на алсат имаше пред некоја година репризи, пак си ја гледав. :)

Victorian likes this.
  5. BlueBirdy26

BlueBirdy26 Истакнат член

Леле, кој филмм... Се присетив на сите лудории кои ги правев. 3 тетратки истрошивме со братучедките мои за создавање на Книгата, а колку само пенкала, боички, лепаци и други тракатанци сме потрошиле да не праиме муабет... А само да видите што сликички сме ставале за демоните ( пример слика од цеца имаме залепено кај демонката сирена) Убави времиња беа тоа. Ќе ги потепав сите што ќе рекоа еден лош збор за серијава. Сме останувале до касно, само за да ги гледаме Волшебнички. И што е натрагично, секогаш зимавме лист и пенкало и сме ги запишувале сите магии што ги кажуваа. Иначе најомилена ми беше Пејџ, пошто најкул моќи имаше и најмногу магии употребуваше. Ептен јаки времиња беа тоа.
    А серијава ја имам изгледано 2 цела и уште не ми е досадна :D

Victorian likes this.
  6. Rama

Rama Форумски идол

Го гледав со задоволство, со другарка ми бевме навлезени ептен јас бев Фиби а таа Пајпер :D интересен тинејџерски филм беше, а да и Кол беше преубав :lol:

biGirl likes this.
  7. Monicaa

Monicaa Истакнат член

Некоја страница за онлајн гледање да не знаете? Јас ја гледав на www.serije.biz ама ги нема сите епизоди :)

8. SweetChild

SweetChild Популарен член

9. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Сум гледала некои епизоди но не се вакви серии за мене.

10. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

So bratucedka mi redovno gi gledavme i premierata i reprizata na site sezoni na serijava . A potoa se znae tetratkata penkaloto i pisuvaj magii :lol: pusti deca nek se raduju :rofl::rofl:

11. ice.princess

ice.princess Истакнат член

12. biGirl

biGirl Истакнат член

Najomilena Prue :l: tipkata imase najaka mokj i najak karakter od koga ja ubija najmnogu ja sakav Piper . Phoebe ja hejtav i kako mala koga ja gledav na A1 ja mrazam i sega od koga pak pocnav da ja gledam na kraj na 3ta sezona sum koga prue ke umre i tuka ke zastanam mi nema smisla posle nea serijava :/

buba4e89 likes this.