Дали е ова уште една (јавна) тајна на Југославија? :geek: http://www.tvbest.rs/92208-najveca-tajna-sfrj-tito-i-udba-krili-telo-vanzemaljca-video +18 http://www.youtube.com/watch?v=Nogcv5OAQuk#t=125
itno mi trebaat sostavi po makedonski jazik na temi -eve me pokraj ohridskoto ezero -najdraga licnost od mojata lektira -docna esen na mojata ulica
Абе какви вонземјани , какви бакрачи , кој си зема зло на свој грб да прави трошок за гориво да ја посетува оваа сиромашна напатена мала земјичка и да , ако постојат некаде вонземјани ( што во никој случај не верувам ) нека седат кај што си се !! ако некој стварно видел или снимил нешто слично нека даде релевантни снимки и докази , а не вака преку ефтини монтажи
Ај заобиколи ме ако сакаш , нека не се полни темава оф топик и плус да ми стигаат известувања од закочени луѓе , кои не гледаат понатаму од носот и одма почнуваат со навреда како најсилно оружје .. молим лепо
Има 100 % не е можно да сме сами во целиот универзум со милијарди галаксии, дури мислам дека и во нашава галаксија има, само многу ме интересира дали се слични на нас и дали не посетиле... Еднаш на автопатот ск-тетово идеме со брат ми со кола и од десна страна гледам неидентификуван објект како се движи вертикално ама многу бавно се движше а оставаше траги од гориво во воздхот, одалечен беше баеги, уствари јас неможев да го видам објектот туку само трагите, чудно беше што се движеше вертикално нагоре и многу бавно и по 5 мин. ми исчезна од видик, се мислев што може да биде па си викам дан било НЛО...
Jaс воопшто не верував во вакви работи , се додека не ја прочитав книгата Завера суден ден- Сидни Шелдон. За сите што не веруват во НЛО им препорачувам да ја прочитат оваа книга, па после да коментират на темава.
И јас имам видено таков „чуден неидентификуван објект“. Излагов за да прошетам и на небото имаше нешто чудно воопшто не личеше на авион. Само стоеше на небото во едно место. Наеднаш почна да надоаѓа авион и тој „чуден објект“ исчезна. Отиде нагоре и остави бела трага. затоа мислам и верувам во тоа дека вонземјани постојат. А зошто сеуште не сме сретнати лице во лице тоа е можеби поради тоа што можеби не можат да дишат на нашава планета или нешто слично. Можна е и инвазија во блиска иднина