Крајно смешно е да не се верува дека во овој универзум во кој има 1454748845412121454754111241545415.......................планети не постои живот СИГУРНО не сме единствените 100%, ама НЕ ВЕРУВАМ во овие летачки чинии бидејќи сум сигурна дека се масло на Американците.
Исарот во Штип беше често пестуван од НЛО во 90те. Се сеќавам како мала постарите братучеди ми покажаа нло кое јасно се гледаше и беше големо и светеше и трепкаше. Братучедите ме лажеа дека ќе ме земат вонземјаните и многу се плашев тогаш.
Видеото кое наводно настанало во Амазонија, кое го снимиле британски туристи, овие денови ја запали јавноста, бидејќи на него се забележани вонземјани. На видеото се гледаат „типични вонземјани“, големи глави и црни крупни очи, мало тело со иразен стомак. Недалеку од нив се гледа необичен сјај. Што прават вонземјани во прашума? Една од теориите е дека биле во мисија и го проучувале обликот на Земјата, која на тоа подрачје е разнолика. Веќе некое време кружат гласините дека на овој дел е спроведена војна на акцијата „Операцијата Прато“ чија цел е да се потврди присутноста на вонземјаните во регионот. Бразилската влада наводно со години ја негирала акцијата, за на крајот сепак да признае дека се одиграла и во јавноста овозможила пристап до документацијата. Секако, набрзо следувале обвинувањата дека јавноста останала осиромашена за веројатно поголем број важни документи. Контроверзното видео погледнете го овде: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... PsofwdNaA#! изворно....
Верувам и некако сигурна сум... Не е можно во толкав универзум само на една планета да има живот! А баш би било интересно да се докаже дека постојат!
Извини вака,но од кај знаеш како изгледаат? Тоа што филмовите и медиумите создаваат слика за вонеземјаните не значи дека тоа е баш така.
http://www.youtube.com/watch?v=QiGILbw2 ... r_embedded Вистина или не вистина немам поим ама све е можно
Верувам во суштества надвор од земјава. Верувам во многу што е над мене и вас. Нормално,во целава атмосфера,секако дека не сме сами.Апсурд е да го помислиме тоа,а его е да мислиме дека сме сами. Не сме,нормално.
Не знам што да мислам.......има или нема докази дали се е тоа местено или не не знам ама не ми се верува дека сме сами
Не сум 100% сигурна дека не постојат Во перу беше пронајден челеп од воземјан.... Има докази но незнам дали е местено или пак не е ...
Јас мислам дека има,зошто ние би биле единствени?Вселената е огромна,неистражена којзнај колку галаксии има
Некако не ми се верува дека сме сами во толкава вселена! Не верувам дека има Марсовци или којзнае какви ле не зелени човечиња, но сепак ги има. Мојата верзија на тоа е дека во секој сончев систем има по една планета како нашата која ја има истата поволна положба и атмосвера за создавање на жив свет! Според мене има вонземјани, но никогаш нашата наука нема да успее да ги пронајде тие други мистериозни суштества на живот!
Ауу морам да те демантирам веднаш. ,претежно во азискиот дел на главнив ни град се појавуваат тој дел го посетуваат, а и ние ги правиме толку паметни а они по ракетите се издаваат самите каде се ,одат во чопор (претежно машки род и се со брада ) и носат посебен околоп на главата најчесто бел (има и друга боја но тие се друг левел ).Многу лесно се размножуваат не својствено за нас нормалните ,+ битно е за нив квантитет а не квалитет .Имаат посебна култура и начин на изразување и неможеш така лесно да се вклопиш и да сакаш , едноставно ни преостанува да ги посматраме понекогаш и да се надеваме дека имаат навики како нас луѓето.Сега за сега не се зелени но така размислуваат и се случува по некој да залета кај што не му е местот и да има инцидент .
Да се осигурам, зборуваш за вонземјани?? Прво ако живеат овде не спаѓаат во вонземјани бидејки живеат на земјата, второ што ти значеше она но тие се друг левел ?! Баш ме збуни!
Пааааа.....верувам по малку не верувам ние да сме единствени интелигентни живи суштества во универзумот
Верувам во вонземјани.Сигурно не сме единствени луѓе во вселената.Сигурно постојат и друѓи планети за кои ние незнаеме и таму има живот...
читав нешто пред некој ден за еден научник што ќе ја открие мистеријата во декември ќе се случело нешто останувало да чекаме нешто поврзано со вонземјани на идивиди читав нешто
Нешто слично прочитав, како демек вонземјани ќе се појавеле, ама во облик на луѓе, така нешто, како светскиве политичари ги криеле, па така на крајот од годината ќе им ги претставиле на луѓенцата во светот.Дефинитивно премногу гледаат филмови, нема да се чудам ако нешто трето објават.Па ќе излезе дека и вонземјани ќе слават нова година Секако доколку ги има...Оти многу измислуваат?
Па,верувам во вонземјани.Не е можно да сме сами во толкава галксија.Не ги замислувам како мали,зелени човечиња,но може и навистина се такви. .Сепак, вселената не е истражена и на нас ни останува само да погодуваме.