Зависи. Не верувам дека тие би морале да бидат попаметни од нас може се поглупи И не верувам дека се тие мали зелени човечиња. Ама сигурно има нешто, мора да има, не е можно ние само да сме.
Последниот коментар на Медведев врв:" Меѓу нас постојат вонземјани,но нема да ка=ам колку бидејќи ќе настане паника меѓу луѓето".Јас не верувам дека постојат,дур не видам не верувам во тоа.Во контекст на тоа ете едно видео кое што од авион се гледа дека е монтажа https://www.youtube-nocookie.com/embed/ ... yG1s?rel=0
Дааа секако дека верувам сигурна сум дека постојат вонземјани Вселената е бесконечна па 100% има вонземјани во неккоја планета Најмногу верувам дека има на марс но можеби и во некои други планети што ни ние не ги знаеме . Можеби и тие истражуваат за други планети и дали има живот во нив. Би сакала да сретнам некој да одиме некаде на кафенце
Иако не сме виделе постојат се разбира колку е голем универзумот можеби за нас нема живот на друго место освен на Земјата но за нив може да има и на Земјата и на другите планети
Јас порано мислев дека никој не може да докаже дека постојат,но има некои емисии за вонземјани на канал History кои се повеќе ме уверуваат дека да,постојат.А живот на др. планети во нашиов сончев систем не верувам,можеби во иднина ке има живот на Марс,но сепак и тоа е малку чудно,инаку на др. планети неможе бидејки или се мн. блиску до сонцето или предалеку.Можеби пак постови и др. сончев систем на кои има живот на др. планети.
Верувам. Сигурно не сме единствени во 37 откриени сончеви системи. Тоа суштество сигурно си се навикнало на таа клима и тој воздух. А кога сме кај тоа нели пред 3-4 години на Марс имаше откриено вода? Неми во април 2012 открија планета која е три пати поголема од Земјата и ја крстија лизначка на Земјата, бидејќи имало вода и воздух??? Тоа се неоткриени работи и мислам дека и во наредните 50 години нема да ти откријат.
Политичарите, наводно ќе откриеле, се нешто кријат.Можеби малку беше масовната паника за крај на светот, што некои ја предизвикаа, та сега и за вонземјаниве.А и нешто се појавило сега за манифестацијава во врска со Обама, им прелетало над глава нешто.Некои го поврзуваат ова со илуминатите, масоните, кој и да е, има и такви теории, па наводно ова што им прелетало и ова со Медведев, имало некаква врска.Се ќе чуе човек.Незнам пак како тие ги виделе наводно вонезмјаните, па за да тврдат дека ги има навистина.Зошто се нешто што е создадено од човек се препишува како дело на вонземјанец? Како да во светов е поважно ова, а не други работи.
СДП дали го видовте клипот каде што човек виде НЛО тука во Македонија, на сред автопат? Јас го видов и стварно е језиво...
Не верувам. Наводно се зборува дека во мојот град пред неколку години слетало некое НЛО со вонземјани. И таму циркузи правеле.Не верувам ни во очевидците ни во ништо.Додека не видам со свои очи,а од муабети не верувам
Може ли да го објавиш видеото...баш ме интересира Иначе,вонземјани сигурно постојат,тоа е факт.Не може од толкава огромнаааа вселена само ние да сме ...само тоа е некоја си јавна тајна.
Еве најдов едно видео *http://www.youtube.com/watch?v=GIM23T6IYvw од НЛО во Велес! *http://www.youtube.com/watch?v=fdCOcVD-6K8 од НЛО во близина на Прилеп *http://www.youtube.com/watch?v=JrRRskDc1Sg од НЛО во Битола Неможам да го најдам тоа последното!
Монтажа на видео btw e скоро невозможна мисија(освен ако немаш професионални програми за едитирање и сл.), ама кој не верува, нека не верува. Нема што да се мешам таму. Јас верувам дека постои друг живот, ние сме само еден минијатурен дел од универзумот. Но мислам дека вонземјаните не се како што филмовите ги прикажуваат(да, да, оние со големи страшни очи што секогаш го контактираат претседателот на САД ). Имаше едно интересно видео, каде што Медвев зборува за вонземјани и документи за нив и сл. кога мислеше дека камерите се исклучени. Читав за тоа во весник, но не можам да го најдам.
хуу сакаш а јас да ги видам ке умрам од страв а не да ме киднапираат и да живеам одредено време со нив.