Исто еве и јас. Прва вонматерична со извадена туба. Направив хсг во меѓувреме, божем и другата непроодна не знам што. Еве ги две џуџиња до мене, од кое второто од прва бидна Се ќе биде во ред, трпение и добра мисла само
На второто хсг беше непроодна после вонматеричната? Мене ми искочија двете, а пред тоа бременост, потоа биохемиски ајде да не ги рачунам, па уште една пак. Сега ми викаат пак ХСГ ама понатака, да не се секирам.
После година дена од вонматеричната само правев хсг. Еднаш. Едната туба веќе беше извадена тогаш, а другата божем непроодна. Природно останав бремена двата пати со една туба. Очиглегно во ред беше таа што остана
Извини што прашувам, ако се ту мач прашањава не ми одговарај. А 1 год. После вонамтеричната остана? Јас не можам мозочево да си го опуштам. Ем знам дека хсг немало врска, ем доктори ми викаат, јас не можам да си дојдам на себе.
После 2 год од вонматеричната останав бремена. Кога ко опуштив мозокот и реков тоа е, кога треба ќе биде. Отидов на одмор, се вратив добив менструација и следниот циклус останав бремена.
Лелее браво за храброста! Мојата да не беше проодна ич не ни пробував, а ете што ти вреди добра мисла. Да ти се живи и здрави дечињата. Фала многу за поддршката Јас едвај чекам резултати утре..
Женски бетата ми е и малку повеќе од двојно! Следна недела ехо, да си порасне над 2000 барем..пак не сум опуштена да се разбереме хахах ама си мислам позитивно.