Jas mislam deka najbitno e da ne se zamaras psihicki. Stom si doma super. Za drugoto osven krevanje tesko praj si sto ti se pravi i za dve nedeli da si gi vidis dvete crtki...
Toa sigirno vo Newborn neli i mene mi rekoa na 21bas mo bese cudno i mene sekade vikaat na 14den abe daj boze da fati drugo ne e vazno neli??
Znaci pak za kaj nego se resi.Te citav za polip operacijata i baranje doktor od Sistina pa mislev vo Skopje ke pravis.
Mm vo pon ke ode na hla jas za rez od vit d prl tsh i t 4 i ako se bide vo red ke spremame dokumenti za treto ivf
Jas so poslednava inseminacija imav mnogu bolki. Duri poveke I od koga imav in vitra.Neznam zosto taka.Inace celo vreme lezev osven do wc I da zemam da jadam. I pak nisto. Zatoa si rekov za in vitroto so ko go imam sledno ke si praam se normalno. So ako lezev?!I pak nisto. Site 4 in vitra jadenjeto vo krevet mi bese. Se e do psihata. Ako treba da fati ke si fati. Minatata godina, poslednoto in vitro go imavme vo isto vreme so mimidjon. Taa posle transfer bese na frizer. Sama si pazarese. Po skali nagore nadolu. Sama bese zenickqtq. Dobi hiperstimulacija I vadea vodq I zamislete na 6,7 den ako ne gresam I potvrdija bremenost. Veke si gi rodi bliznacinjata. Da I se zivi I zdravi.A jas pusti strav od krevet ne stanuvav I pak nisto. Ako me cita,mimidjon te guskam srcka
Можеби ми викаа на 14ти ден затоа што заради тенок ендометриум ми даваа дополнителна терапија, а можеби тоа е практика на докторот. како и да е ти посакувам успех
Да ти кажам си реков тука Битола секако ми е ајде да не се рашетавам..сепак тој е добар доктор...во ова работа се е среќа..шансите се од 0 до 100%
Kukla jas mu pustiv 3D mi rece maticnata deka mozi i inseminacii nemam napraveno odgovor uste nemam dobieno gi pustiv na 19 oktomvri ...
I jas pustiv na 19 Oktomvri mi odgovorija posle 13dena mislam mi pratija na domasna adresa pismo ne e loso da se javuvas vo fondot da si prasas ako baraat uste nesto da si pratis..Inaku mislam deka treba 4d kako sto gi citam site zenicki ovde i jas pustiv 4d
Обавезно да се јавиш. Јас веќе имам одговор на допуната која ја пратив. Можно е поштарот да не ти го доставил писмото. Мене минатиот пат така ми се случи. Да не се јавев ништо. Писмото им се вратило назад и чекаат некој да ги побара. 02/3289016 број на секретарката на комисијата. Одма врти.
I mene mi kazaa na 21den test.Mene mi pomina terminot za dobivanje I mi kasnese cela nedela. Sepak ne bese uspesna
ајде кукле јас да се приајвам. си читам, си читам цело време. Си чекам да си поминат деновите. Си правиме по некое негативно тестче. Ама стрикно само од 50 денари, повеќе не давам веке