@Capricorn Taurus , @Stara , @Anetaoh Фала на советот. Малку ме охрабривте да пробам сама да се боцкам, и да не се влечам по амбуланти и под стрес дали ќе стигнам на време. Ви благодарам на поддршката...
@Ano , veruvaj, pogolem bi ti bil stresot da trcas po bolnici da se matkas, mnogu e lesno sama vo stomak.
не сум била до сега на ендокринолог а планирам обавезно сакам пред да настанат други ситуации во хемолаб да го барам тој кочо димитровски така? фала ти
да, тој е, има број на facebook, јави се закажи си, па после ќе решиш што понатаму. Почни што поскоро, бидејќи за некои резултати се чека и подолго (конкретно тие од имунологија)
Девојчиња ми се појави негде близу јајниците ко топче или жила или незнам што е многу се уплашив што може да е да не е некаква реакција по хормонскиве инекции, дали некоја имало слично нешто од што може да е на допир ме боли ?
nene kukla bas kaj jajnicite I me boli na dopir mn sum nasekirana da ne e nesto od hormonite so gi primav
Се боцкаш сега? Јас кога се боцкав имав на пределот кајшто се боцкав такви едни како топки, како жили, ме болеа на допир. Мислам за вакви зборуваш? Кога завршив со инекции после околу 2 недели исчезнаа, ништо страшно
pa taka ko topcinja I zili se no ne se bockav na tie mesta kaj sto mi se bockanjeto vo stomak I but mi bea da na dopir bolat a so bockanje zavrsiv veke skoro pred 10.dena moze I dve nedeli fatija
Има некоја членка што префрлувала материјал од една во друга клиника (ембриони, јк, сперма) нека ми пише лп ако има да ја распрашам