Мислам дека треба да се пазите. Мене ми рече Трајковски да се пазам уште кога почнав со цикло прогиновата.
Ajde malku pomos pominaa 6 dena od inseminacija a jas sabajkevo se razbudiv so silna bolka vo stomak dole kako za pred dobivanje. Sega koga bev vo WC na hartijata crveno I rozenikavo mozno li e da dobijam tolku brzo I e mnogu porano od minatiot mesec
Исто ми се повторува три дена, кога ќе се избришам имам кафеаво лигаво, ми доцни 13 дена, докторката ми рече дека сум во овулација,касна овулација. Ама пак три дена да имам од ова кафеавото ? во милон прашалници сум
Bas me izrsduvavte I mi dadovte nadez daj boze od vasa usta vo bozji usi da se raduvame I nie posle dolgo talkanje po bolnici I doktori. No mene seuste me boli dole matkata jajnicite I eve Sega bev vo WC pa Sega nemase nisto cisto bese ajde sto poskoro site da se raduvame za || crtki I visoki beti @podravka I @kukla21 mi dadovte mnogu pozitiven pocetok da ovoj den Vi blagodaram
Zenski vie sto ste pominale se posle od koga ke se izvrsi oploduvajneto sto treba da se pravi a sto ne,sega sum na dieta un dali treba da prekinam .Fala vi
Прво ти посакувам успех. Не ти кажаа ли ништо после трансфер.Мене за двете инвитра ми викаа првите три дена одмараее лежење,после тоа може кратки прошетки,скали да не качувам,и нагли движења не.Протеинска исхрана,зеленчук овошје,течности. Сега јас сакам да прашам тие што примавте пурегон имавте ли некои нус појави.Од вчера имам главоболки и гадења може да е од тоа или времево со притисокот ме зафркава.
Mene mi bese mnogu loso non stop mi se povrakase od puregonite,mu kazav na doktorot rece deka loso ja podnesuvam terapijata pa mi zameni eden merional za puregon.Togas mi se potsmirija gadenjata.
Nisto nikako da go sredam toj vit d sega bese 45,70 mi.ja namalija dozata i kontrola za dva meseci i kevtreba se na novo ispituvanja da pravam mm ostavi primerok za hla
I jas po 4.Za prvoto invitro se bockav so gonali plus sred leto nisto ne mi bese.Kazi mu na doktorot na slednoto odenje ke ti smeni ili namali znam kolku ti e tesko.Se za ubavo da bide ke zaboravis
Se javiv Sega vo Newborn da I'm kazam deka imam malku crveno rozenikavo I mi rekoa aspirinot da go prekinam I deka mozno e da bide pozitivno inlove: a jas presrekna daj boze Sv. Arangel Mikhail da mi GI slusne moite molitvi a I da js ispolni vasata najgolema zelba