Ти се чудам. Колку еутирокс пиеш да не може минимално толку да се намали?! Кои бре е тие доктори кои дозвола даваат или не за ивф?! 2,62 е сосема солидно за ивф. Или ти не си спремна.
devojki za ispituvanje spermogram vo drzavna bolnica kako odi mora od sabalje ili mozi i odrucek da se ispita??
се закажува преку мој термин, кога има слободно тогаш, на ГАК до кај 10 и 30 се термините, на Институт за медицинска хистологија се до кај 9 часот.
E i jas se cudam trebalo da bide pod dva i pol pijam od 1 den od 75 i drugite od 50 ne samo toa i vit d nikako da dojde od 30 do 40 ili e nad ili pod kaj mene e taka mozda oti e sekundarna hipotireoza
јас останав бремена со тсх 3.5. пиев еутирокс од 100, сега два дена од 125, другите од 100 не ми е јасно ова. можеби има право @kukla21, можеби ти не си спремна?
Често ве читам иако не разбирам многу термини кои ги употребувате. Велат маката на се ќе го научи човека, па така и вие сте станале, поточно јас ве гледам како експерти на темата на која дискутирате. Ова погоре само мисла која ми пролета. Посакав да ви кажам, дека ви посакувам да ви се исполни најголемата желба. Будете упорни, бидете храбри и никогаш не потклекнувајте.
Мене матичниот гин не сакаше да ми пополни за ивф кога имав кандида. Рече се да биде чисто, па тогаш, така и направив. Се лечев па после поднесов.
150 ден, пред да остави материјал треба да прикаже потврда дека нема ни Хив ни Хепатит (А, Б и Ц). Мм бидејќи е крводарител има потврда од трансфузиологија дека е негативен. Ако не во било која лабараторија претходно нека провери ХИВ и Хепатит, поупатените еве нека кажат кај проверувале и кај е најефтино да се провери Хив и Хепатит.
Nie proveruvavme vo New Born i plativme 1500 den, na institutot na klinika nemaa reagensi pred 1 mesec, sega neznam.