Pa prijavam I jas posle neuspesno ivf denes I neuspesna inseminacija denes dobiv a pominaa samo 8 dena od inseminacijata. Samo zdravje da SME zdravi I zivi nie SME zeni borci ke uspeeme. So sreka I so lesno I ajde cekame nekoe pozitivno testce
Еве сум историја ми отворија и утре треба да одам пак да завршам со анастезиолог и крвна слика и тоа е. Од утре микрогинон ке пијам. Уфффф како смо се надали добро смо .... Со сестра Блага завршив работа имаше повуци а и мало ми га потегни битно се среди. Изгледа ја уништивме со позитива Зорето нешто мирна и насмеана беше @orhideea @Stara @papillon red @podravka @tanji4ka... @manako1 @emkaemka @kukla21 @Len@82 @nn@ @*Mila24* Ве гушкам нај најмногу
Zal mi e srcka,no nema otkazuvanje. Prodolzuvame se dur ne uspeeme.Mnogu brzo si dobila. Jas dobiv duri na 20tiot den od inseminacijata. A na 21trebase test da praam.Cela nedela mi docnese, duri I se ponadevav no nisto.Cekam seq dekemvri da dobijam I da pocnam so slednata borba Daj Boze posledna. Te guskam
Додека да ти кажат дали се оплодиле,е најтешкиот дел..незнам дали спијам,дали сум будна,дали живеам...ова е навистина тешко..многу тешко
Fala @stevemila no mn brzo dobiv da. Sega ke soberam dokumenti so edno ivf I Edna inseminacija I mi rekoa deka mn mi se visoki jajnicite I moze ke mi dadat vaucer pa se nadevam. Zdravje boze ako ne pak na privatno na ivf. A moze do togas ke galam mesec daj boze
Da, ama sledno leto, pa da znam sto i kako, posto i mazot mi ke treba pak na operacija, ako voopsto najdat nesto kaj nego.
Neznam bas dali toa e najtesko....doprva e teskoto, sekoj del od postapkata e podednakvo tezok. Prvo dali ke ima jk, pa dali ke se punktiraat na vreme, pa dali kvalitetni, dali ke se oplodat, dali ke se razvivaat, dali embrionot ke se implantira, cekas test, pa dali bhcg pravilno se duplira, pa prvo eho dali ima bebe ili samo prazna gest. kesa, pa dali srceva reakcija ke ima, dali na skrininzite e vo red I tn. I tn. se dodeka se rodi I vidis dali e zdravo, pravi, potoa se so red niz zivotot....I....kako ti se gleda ova? Ah mila, nisto ne e ednostavno, stom so tolku maki se borime za bebe sekoja etapa e tolku mnogu strashna I vazna I macna dodeka vidime deka se e vo red.
Извадени 15 јк од кои 14 јк се со супер квалитет и спремни за оплодување јеееее..... утре ќе ни кажат јунаците на мм дали се покажале храбри како моите
Не се секирај. Знам случај со една извадена, супер оплодена и добија позитивен резултат.. Сега одмарај се и спремај се за трансфер...
devojki dali znaete otkako ke vi otvorat istorija na gak za operacija posle kolku vreme se javuvaat za operacijata mene samo mi rekoa deka ke mi se javat i mi dadoa sirup
Не се секирај и само позитивно. Ќе дојде и твоето време. Каков ти е планот сега? Ќе одмараш или ќе се спремаш за нареден чекор?
Koj doktor ke te operira?Obicno toj ti najavuva,po menstruacija obicno koj den da odis.Denta pred operacija za dorucek jadis supa ili jogurt i okolu 13h go pies sirupot i do 22h samo sok od jabolko i voda.Depilirana i napred i nazad sigurno ti kazale.