Честитки од срце и лесна бременост ни даде надеж на сите а посебно на мене Господ да ве чува и тебе и бебето во твојата троба
Feminki ke podnesuvam dokumenti za vaucer na koj den od ciklus GI ispituvavte horminite na listot od doktorkata pisuva od 3-5 pa Sega neznam
Да те прашам..сега оплодени се како се шансите да бидат до Сега стравот до утре како напредуват...прв пат ми е незнам одкако ке се оплодат како после се развиваат...
9 ембриони оплодени се чека и на другите 5 дали ќе се оплодат, утре ја чекаме состојбата да видиме како се развиваат (срциња мои ќе молам за нив) ❤❤❤ Господ е голем на сите ќе ни помогне!
Pocnav od 21den koga napravivme skrecing. Potoa, si prodolziv do den na transfer, i kako sto ti pisav, mi ufrlija plus prolutex inekcii, krinon i dekortin pred transfer. I eve me veke vo 11ta nedela od bremenost, i seuste ja pirimam istata terapija so mali izmeni vo doziranjeto.
Mene mi dadoa da pijam brufen 2 dena i buskopan edna nedela.Ako mnogu te bolat prasaj sto smees da primas za bolku zosto da trpis.
Zenicki moi, me interesira nesto.. Dali nekoja posle dvete nedeli boluvanje od ivf ima zemeno doplniteno boluvanje (ako e uspesno) I kako odi taa procedura? Ne sum stignata do tamu no cisto me interesira, da si znam so vreme
Со тестот ќе ти даде докторката предлог за на комисија. Обично даваат за 2 недели и за понатамошно продолжување прво ќе ти бараат специјалистичко мислење, па после конзилијарно. А до каде си ти? Многу си таинствена
Ne sum tainstvena, samo nemam sto da sse pofalam, sto da kazam od slednata nedela treba da pocnam so superfakt.