Zenski miralno li e 4D za dokumenti za vaucer oti na listata nisto ne pisuva I doktorkata ne mi kaza nisto imam jas hsg
Кукла а дали тие први два месеца ги одобруваат на сите или само на тие што имаат сериозни проблеми? Јас сум останата бремена со прво инвитро со идиопатски стерилитет сум. Шеста недела сум и во понеделник ќе оди мм на комисија, дали можат да ме одбијат?
Zosto da ne se nadevas koga na istite godini si ostanala prirodno,znaci imas golemi sansi za dve nedeli da castis.
со анестезија правев, и истиот ден почнав со супрефакт пошто ми беше 21 ден од менс.мислам дека платив 12,000.и мислам дека придонесе за успешност на ифв.
па за мене беше сопругот пошто го познаваше др. па не ме бараа видоа дека сум со ифв со близначиња и дека треба да лежам. првиот месец бараа од др. што правел ифв после веќе тука ми отворија историја па веќе знаеја за што се работи.само за клексаните што ми ги даваат ми бараат секој месец извештај од трансфузиолог за хемостаза и ддимери па проверувам еднаш месечно.
не знам од кој град си, ако има 4д ехо на државно, а кај нас има, мене ми наплатија 80 ден. ама мн се безобразни пошо сите дерат на приватно најчесто викаат дека ехото на државно не им работи па дојди на приватно.јас на среќа па и др. ми се погоди опширен извештај ми напиша. прашај си матичен гинеколог мора да знае дали има зошто со мој термин се закажува.мене матичната ме пушти па така разбрав дека имаат ехо.иначе појма немав.
Јас двата пати кога поднесував за инвитро, со упат од матичен гинеколог правев на ГАК за ситни пари. Сега неможам да се сетам точно колу, ама незначително. Само да си спремна дека и со мој термин во хаосот таму ќе чекаш едно два саати, и тоа повеќе кај сестрата отколку што ќе трае самиот преглед. Мислам дека немаш потреба да плаќаш на приватно.
Mojot Dr nema 4D pa ke vidam ako najdam za vtornik termin vo drzavna ke odam po rezultati vo sk I da zavrsam rabota ako ne ke odam vi newborn. I uste nesto me interesira na privatno za kolku vreme e gotiv rezultatot od papot, oti kaj maticniot treba da cekam 3nedeli a jas sakam sto pobrzo da podnesam