Вит Д 41 отишол Молам бога да ми намалат терапија. Тешко ми е со толку многу апчиња, макар и витамини што се.
........ што да кажеме веќе.... Појди пак кај Бирол тој е единствен ембриолог во МК со кој можеш да закажеш термин и да добиеш совет и насоки. За во Ремедика не знам нека споделат поупатените, но во Систина се од шкрти пошкрти, мртва природа, ќе разговарате на нога термини кај нив нема.. Појдете пак, кажете му со каков проблем сега се судривте, побарајте помош што понатаму, побарајте терапија, плус испитување...
Birol bese na 29 oktomvri,moite gi oploduvase toj.Za transferot na 3 noemvri ne bese tuka.Znaci skoro cel mesec ne e tuka.
Од каде пак сега ова за Бирол... Прошлиот петок беше МК разговаравме преку телефон, бил на кратко во МК, наводно после Нова, празниците ќе биде тука, дотогаш ќе е отсутен..
Леле и јас. Па и јас почнав со боцкање. Сега чекма да добијам и да почнам и со Пурегон. Кој ќе оплодува...
Офф фала драга ама додека не го поправиме спермограмот (морфологија) нема ни ивф, јас и 100 фолекули да извадам 1 јунак ми треба ама...