Кај Ивановски беше? Точно втора смена е, ама нема гужва сега. ембриологот треба да ти се јави, не докторот.
Здраво Јас сум нова на форумот. Поздрав до сите! Гледам дека сте доволно упатени во целиот процес па мислам дека и на мене ке ми ја разрешите дилемата. Дали некој знае да ми каже од кога да почнам да рачунам недели од денот на вадење на јајце клетката или од трансферот.
Да имаше подобрување...од 0 добивавме по 10тина. Сега убацивме и кондензил заедно со спермхопе и морфологијата се подобри. вие ги имате користено?
Mi se javi sestrsta u cetvrtok transfer a utre ke mi kazat koe vreme taka da na cetvrti den se faka vrakanje u pon mi gi izvadija pozz.
@Pacient srna не срц ги немаме користено ама читав за нив на нет па викам ако има ефект да се нарачаат, сега пие кондезил иако не е кај нас азоспермија мислам дека не би ни наштетиле да ги пие
Имаше едно девојче @деара каде е, да не е трудно веќе, а не знаеме, последно кога пишуваше беше многу разочарана па ја помислив. Пиши ако не читаш да не те мислиме
Ano , i jas imam problem so tenok endrometrium,zatoa sakav da te prasam dali gi ima kaj nas bromergon I doktorot li ti gi dade kaj koj doktor si?mene do sega nikoj ne mi gi dal a sega veke se bockam so superfact I tolku vreme maka vidov so endrometrium I nikoj ne mi gi dal bromergon samo estrofen a od niv ne mi pomaga
Абе види и кај нас на спермограмот пишуваат астено...не знам што ама имало и спермограм со 0 имало и со 1-2. нас овие од ремедика димитров ни ги препорача ама само ако имаш некој да ти ги донесе пошто проблем ќе имаш со царина. кај вас што беше точно проблемот? @bokace кондензил имаш во аптека стем карши клиника околу 2500 се. маж ми пие по 2 на ден значи едно пакување за 15 дена е
Natasa abe na folnava neli stoi 0.4 preporacano po edna na den. gledam ti mnogu poveke pies i obicna i metilirana. ova e specificno za tvojata situacija ili ne smeta ako se prima poveke. osven toa koja e taa od 5mg i ja ima li kaj nas?
Како што читам по нет-ов гледам дека ако се направи трансфер на ембриони во стадиум на бластицисти шансите биле многу скоро 100%успешни бремености...а кај осимклеточните шансите се помали..(кај мене беа две осумклеточни).Ајде ве молам искуства...стварно ме мачат овие мисли..