A zaso ne ti dal inekcii za bockanje na mene gonal f mi dade i citrotid a posle punlcija aspirin vaginaleti kronin debrostan i fombion i sega ke se bockam so progesteron
kazi mi kakov treba da e ovoj anti milerian hormon visok ili nizok za da se smeta za uspesen t.e dobar za bremenost??
Прашањево е најверојатно за @kukla21 ама ќе одговорам и јас бидејќи и јас пијам шака апчиња сето тоа е витаминска терапија, припрема на организмот за да има подобар ефект се пие најмалку 3м пред инф, боцките ќе си дојдат после плус
Јас досега немам ништо лошо слушнато за лазаревски и уште еден доктор од ремедика се No1. Чоеков е народен и со попрости зборови се ќе ти објасни за секој да можи да разбери. Прво ivf ни е
Од страна на испитување нема некое што не ми е направено и само спермограмо беше во систина направен а сите други испитувања ги правев пп бидеќи сум од таму и сите ни ги прифати, не побара да бида сите од систина. Како Адамоска што ми бараше и што не тераше да одиме ск и се во систина да биди направено
super cim si zadovolna izgleda ne si mn vo tek so mn neuspesi negovi za zal megu koi bev I jas so sreka neka ti e bas mi e milo sto od prva ti uspea
ne znam zosto jas koga pravev ivf pred toa koga bev kaj dr. ja prasav dali da zemam nesto kako priprema i mi rece nisto odma pocnavme so inekcii.?
Pa uste nekoj den ke vidam dali bilo uspesno ili ne ama se nadevam deka ke bidi. Nezna msto da recam mn mi e zal a i sega i mene me zamisli oti jas na 8mi ke treba da pram test preku krv
mene za prviot vaucer mi bese 8 meseci star pa me vratija za nov pap.a na stranata od fondot pisuva deka e validen do 1 godina.
Не знам кој доктор?? Мене дури и за првото инф матичниот ми даде 5м однапред фолна, Б6 и антиоксиданс. Пред другиве 3 ич да не зборам шака апчиња и откако биднуваа неуспешни со витаминската си продолжував со некои измени или замени, цело време нешто пијам
За папот! Последниов пат кога поднесував додека ми одобрија бидејќи комисијата беше по одмори истече важноста па ми одобрија.. Да не не бил чист наодот на оние кои ве вратиле?!..
Kaj mene vtorata bocka Jas pijam femibion, maka, Q10, glukofaz zaradi pcos. Plus si jadam Hlebina od Tentorium na svoja raka. Ovie b6, b12, I b kompleks gi pies za nesto posebno ili kako vitamini samo?? Q10 I maka od koja firma ti se? Jas imam uste malku maka, ama sakam da smenam firma. Mojata e na now food.