мојот беше чист.исто не вратија за понов спермограм а беше стар 5 месеци.изгледа си бараат понекогаш причина
Nemam slusnato za takvi apcinja, a mozebi i ne si slusnala ubavo za imeto po telefon. Tie se vikaat Femara, (genericko ime letrozole). Se pijat kako terapija pred inseminacii i se slicni na clomifenot. Femarata se ponovi i gi nema vo MK. Vo Grcija, Kosovo gi ima. Jas nemam iskustvo so niv.
Fala ti, mozno e da ne gi slusnav ubavo zasto pravev muabet nadvor kade pominuvaa mnogu koli, inaku mi rece deka gi imalo vo tineksot desno kaj krstot vo aerodrom.
Vidi ako gi ima nabavi gi. Mene odamna mi gi predlozi da gi kupam i togas mi kaza deka vo Mk gi nema. No potoa ispadna druga terapija i ne gi kupiv.
denes mi stigna vaicerot od fondot(prv vaucer).sega se mislam kaj koj doktor da odam,Ve molam za mislenje. Se mislam za kaj dr Organdziski vo Stip, ima li nekoja tamu praveno invitro
Некој ме праша за фолната од каде ја земам. Еве линк до сајтот. Јас си ја испорачувам во бугарија, затоа што до мк ми е скапо по пари и време. https://www.lifeextensioneurope.com...-methylfolate-1000-mcg-100-vegetarian-tablets
Jas pravev kaj nego, kaj Vanco i sum mnogu zadovolna.do dusa neznam dali kje e uspesno, 9-ti den mi e od transfer. ama za doktorot samo pofalbi i pofalbi.
Aj da si kazam oti kje puknam vekje od nervoza. snosti i sabajlevo na toaletnata hartija pri brisenje imase sosema malku crveno-rozevo, i eve veke nema ic. 9 -ti den mi e od transfer, a imam skoro isti bolki kako za dobivanje. neli kaj site skoro vo ovoj period posle ET im se pojavuvalo kafeavo,kaj mene bese roze-crveno.se iznaplakav i nekako vekje pocnav da se spremam za prviot neuspeh
Jas pravev in vitro kaj doktor Stole,prvo i uspesno.Dali e do strucnosta ili do srekata nemozam da kazam.Fakt e deka ima pomalku guzva i ti obrakaat poveke vnimanie. So sreka i kade i da se odlucis da bidne od prva. @kukla21 , @emkaemka ,@Libra88 , @Momichka so lesno
Kukla, duso, a toa sto iscedokot ne bese kafeav, tuku roze-crven? izvini ako zamaram, ama malce me podsmiri ti. fala ti
Fala. se mislev dali kaj nego ili briol. ama procitav deka zaminal na lekuva je,taka da kaj Organdziski ke odam i nas
Тоа е скриен шеќер и со упат во ендокринологија е 36 денари. Те боцкаат еднаш па пиеш 75 грама шеќер со малку вода , седиш во ходник 2 саати па оставаш мокрача и уште еднаш те боцкаат . Резултати имаш одма . А ако имаш полицистични јајници пожелно е да се провери хормонот инсулин и ако е покачен се пие метформин.