Сега се вратив од њуборн од пункција.Го прашав др за Бирол и он ми рече точно на лекување отишол,но Мимоза и друг доктор турчин што го донел Бирол биле супер.Сестрата ми напомена дека последниве две недели сите што ги работела Мими биле позитивни .А јас викам нека биде Господ со нас.
Ubavi na mama tie srcinja .Jas za sega stavam od vnukickata koja so dusa cekam da mi ja donesat za nova god da si ja gusnam.Uste ja nemam videno srckata tetina
Во систина 12,овде од 23 ,18 зрели.Е сега утре ке кажат што се оплодило,а на трет ден колку се развиле како што треба.Решив ако има и да замрзнам.
денес нешто посебно убав ми е форумот. како да ми мириса на многу среќни ембриончиња кои 2018 ќе ја чекат во друштво со мама и тато
Можеби, ми стоеше како годината да ја утна ама сеедно битно да мрднеме од мртва точка во секој случај @Momichka многу убави мисли сподели
да @emkaemka , @bebaa ме дообјаснила мислев на ембриончиња кои оваа година ќе си се во стомак, а догодина за пречек 2018 ќе седат пред елката со мама и тато
Ista situacija ista morfologija isto se...sto se ne piese ovie tri godini i stagnira...i exo na prostata i testisi na se uredno ama ete ne mu se podobruva spermata..Jatki,vitsmini edna raka i zabe...no neka pie bar da ja odrzuva za da ima za ova sledno ivf
Na mazi mi mu gi dade urolog od gradska a petanovski spermotrend jatki cuda i nisto...duri i vo remedika najlos spermogram mu iskaca a na klinika najdobar zosto tamu i morfologija ispituvaat se a ovie pod 3 milijoni ne ispituvale abre cuda se a na klinika se najmerodavni tamu ima profesori vrvni sto maz mi gi znae po sluzbena linija