Jas mila pravev kaj niv prvo i uspesno i šum prezadovolna se posvetuvaat maksimalno i se super tim nema mnogi guzva
да, фемара се викале . Прашував по сите аптеки никаде ги нема, сега чекам преку врски ако може да ги добијам, 2700 денари биле ама изгледа ги кријат.
2100 denari se. Jas se javuvam direktno na dr.Bone Stevanoski koj e glaven za distribucija na proizvodite.
@kukla21 мислам дека ти одеше во ману правеше некои испитувања. може да ми кажеш каков упат треба за таму, дали и за двајцата упати, се чека термин...?
@Pacient srna треба упат за спермограм на државно. И тоа со мој термин. Глупост голема! Одев да, треба упат само за тебе - на упатот пишуваше вродена тромбофилија да се испита. Толку,
Mene od new born mi gi dadoa za poslednata inseminacijq. Ama edna devojka ovde pisa deka segq gi nemalo 2iljadi den bea edna lenta
pa izlgleda vo new born gi nemaat zasto dr. Trajkovski mi rece da gi pijam i mi kaza deka gi imalo vo edna apteka vo tinex, vcera se javiv tamu mi rekoa deka gi nemaat. SEga preku prijateli gi barame
ako ne gi najdam do vecer ke go prasam dali da prodolzam so klomifen ili ne..minatiot mesec pravev inseminacija so klomifen i ovoj mesec nesakam da pravam pauza zasto soprugot vo januari zaminuva za stranstvo pa sakav da si ja probame srekata uste ednas ...se nadevam na 3 sreka
Па ни нас несакаа да ни испитаат морфологија и замрзнавме сперма, по нивни совет а зашто ја замрзнавме кога морфолошки не е добра!?!? Значи ќе не полудат
Добар ден форумџики, имам едно прашање, можеби е глупаво ама сум ептен неупатена- кога се аплицира за ин витро ваучер преку фондот, дали докторот кај што си одел цело време и истиот нели мислење ке ти даде дека ти треба ин витро, дали тоа автоматски значи дека кај него ке правиш ин витро, или без разлика на тоа , можеш да си одбереш друг доктор.(или друга клиника)
Можеш кај кого сакаш да одиш.. Откако ќе го добиеш ваучерот, одиш кај матичната да ти даде упат до конкретната клиника која си ја избрала
Ке правиме уште еден нестимулиран циклус, не примав терапија зашто хормоните ми беа во ред, ги испитав на 8ми ден-естрадиолот и ЛХ, и примив стоп инекција 36 часа пред пункцијата. Во Систина сум, а ин витро правиме дека е ниско амх-то, и доста пробувавме природно. Инаку ми кажаа после дека јајце клетката била квалитетна и зрела, ама ете- не требало да биде.
znaes ime na aptekata kade gi ima so sigurnost ? Od skopje sum da se javam da prasam da ne odam za dzabe do veles
7ден од трансфер..не се дочеква за тест....подуена ко балон..болки на моменти како за добивање,од исцедок само бело без мирис,..си почнав на работа...неможев без моето дуканче...и баш убаво си се чуствувам...позз имајте убав ден