За жал даваат колку што препишуваат. Јас искористив само 20 и со задоволство би ги поклонила останатите, ама не ми ги дадоа...
Ijas iskoristiv samo 27 fostimoni vo sistina i ne mi gi dadea tie 3 inekcii naredniot pat ke insistiram da mi gi dadat gi zemaat parite od fondot a ne ni gi davaat inekciite
Mutacii na Faktor V , Faktor II , MTHFR, F.XIII, PAI Тие мислам беа.Лазаревски тогаш кажа дека само во МАНУ ги прават ивие испитувања а во хемолаб не ги прават.Е ве слика ги најдов тие што ги испитав
Okolu estrofemot barajte si hronicni recepti da vi davaat za da vazat 1 mesec. mene so recepti me maftaa aptekive samo po edno kutivce mi davaa.
super fala ti mn mozam I bez upat da gi napravam neli ili mora maticniot da mi dade I kolku cinat ovie vo manu se sekavas ?
lalapo дали пред да поднесеш документи за второ дете правеше инсеминации...ти бараа ли од фондот...и јас сакам да поднесам за второ дете ама не ми се губи време за инсеминации
Јас на приватно ги правев со упут од Лазаревски.Мора упут,ти ако преку фонд ги правиш,најверојатно од матичен ке ти треба упут.На приватно е 5000.Нека ти каже некој друг што правел на државно како оди и колку пари е.
Ne jas voopsto nemam praveno inseminacii ,bidejki kaj nas e tezok maski factor I ne mi trebaa insemunacii
kaj gi ispituvaat site na edno mesto da ne me matkaat pet vamu 10 na drugo mesto ?? taman vikam super se ispitav u hemolab ono imalo uste
утре трансфер day не знам зошто ама многу помалку се замарам од првиот пат, порастеретена сум, ќе видиме што ќе биде
Lele ubavini. Da sw zivi I zdravi. Na site vakva sreka Gospod da ni dade.14to in vitro po red.Svaka I cast