фала душо, искрено се надевам ... кај сите што сакаме да ни се посреќи. Навистина ова е тешка и фрустрирачка борба ама не прави посилни
Во ману ќе те коштаат не повеќе од 500ден ама ипак мислам дека платив 350ден. Јас бев со упат од интернист, ти можеш од матичниот гинеколог да си зедеш
mene mi davaa kolku sto treba na sekoe odenje mi smetaa kolku treaba za ostanatite denovi i tolku mi davaa ne mi gi dadoja site sto mi selduvaat.
За ова неколку пати сме дебатирале дека вака е кај сите! Наводно во фондот ги приложуваат шемите и се има увид колку се искористени и неискористените неостануваат за клиниката туку само за искористените им рефундираат.. Вака ми кажаа кога прашав па..
Edno prasanje za tie sto ste pravele laparo ili histeroskopija (jas utre ke pravam) sleduva boleduvanje ili samo den dva treba da se odmara?
Ти следуваат 15 дена сигурно, зависи што ќе се работи може и на комисија подоцна.. Со лесно Каде ќе правиш и зошто??
Имам порано читано дека им рефундираат околу 80.000 па овие се бунеа, малку биле па бараа зголемување. Од таму ми се врти фиксниот износ.
Ми се јавија од њуборн,од 12останале 10 четири замрзнале денес на трети ден,шест до пети ден ке ги чекаат,па ако остане повеке ке замрзнат и други.Е сега мене ми е страв пак да не ми дојде порано,овајпат па и до транафер да не стасам.Така некако се осекам,нервозна сум ептен,менструални болки имам,градиве ке ми прснат уште пред пункција ме болеа.Сите симптоми на пмс.