Денеска 11 ден од трансфер од сношти имам мало крварење и болки како пред пмс. Денеска се исплашив бидејќи крварењето сеуште не престана.(крварењето е како густа маса и е со темна боја не со светло црвена боја) Звонев кај лазаревски ама никој не ми одговори, се јавив кај матичната и ми препиша Дабростон. Ве молам искуство оти се мрднав од мозокот денеска
@bebaa супер бројка на ембриони! Кога ти закажаа трансвер, на кој ден?? Кукла ти пишала, без грижа нема да добиеш сигурно сега, сиптомите се и од пункцијата, додека се стабилизира организмот, а и прочитав доста јк ти беа извадени па.. Нова со меше ќе бидеш
Pacient srna Kaj nas dijagnozata e oligoastenoteratozoospermija I lek ne najdovme a probavme I profertil apcinja I vitamini ama nisto, samo malku se podobri. Resenie ni e samo ivf, taka go rodiv I sin mi pred 5 god. taka mora I sega za vtoro dete.
Ва Вајда знае докторот како да напише.На мојот убаво пишуваше за кои гени треба да испитаат.Сигурно знае кои гени се за вродена тромбофилија.
На мојот стоеше само за вродена тромбофилија, па таму ме распрашуваа како што зошто ме испратиле и се што требаше ми испитаа.. Ваљда никако не е грешка битно е да зеде упат назначен за ману..
80000 de Zvoni na 023099500 na call centarot ke ti kazat sto da napraves ili pisi mu na lazarevski na emailot
[QUјавив "kukla21, post: 3135989, member: 77880"]не работат денес. Утре сабајлр барај ги или трк на дежурен.[/QUOTE] Се јавив во call ми дадоја бр од сестрата и ми рекоја да појдам имало дежурен доктор. Ако имаш e-mail пиши ми го оти јас го немам
Се јавив во call ми дадоја бр од сестрата и ми рекоја да појдам имало дежурен доктор. Ако имаш e-mail пиши ми го оти јас го немам[/QUOTE] slobodan.lazarevski@acibademsistina.mk