Cetvrti den od transfer osven sto me bolat gradi drugi simptomi nemam ufff......ne se izdrzuvaat vie denovi a nekako se me maati deka ke nema pozitivno od celava rabota...
Gospod site da ve izradva..AMIN Gospode...znam kako e i jas pominav niz sito i reseto...ama idi krajot na makite...kaj nekoj porano kaj nekoj pokasno..eve jas po 4 godini 48 negativni testovi....boli toa mnogu...ama koj saka od srce nesto gospod go dava....Sega uste doktor da potvrdi i ke se raetisam...
Da prvo in vitro..kaj doktor Tase vo Plodnost...Od terapijata so ja primav samo 3 jajce kletki mi izvadija(antimilerian mi e nizok)od 3 site 3 se oplodija..i vrateni (3) 2 osumkletocni (1) 4kletocen
Честитки убава и лесна бременост и влечи не сите за носе.А ова што значи{ 2 osumkletocni (1) 4kletocen]
fala duso siteeee ve zemam so mene...Pa osumkletocen i cetirikletocen e delbata na embrionot..pred transfer
Ne da davaat br od doktoro samo od sestrata ama deneska posto ne rabotat nikoj ne mi se javi. Nekoi velat deka bilo vo red na nekoi im se sluvuvalo ova demek mozelo da bide puknat kapilar ili koga ke se vgnezduval embrionot vo matkata i toa mozelo da predizvika krvarejne. Ama sepak se tesam ao toa sto nemam nikakvi bolki..... Ama vecerva mn povrajkam se sto ke kasnam ili ke se napijam go vrakam.... Ama kako i da e ako e za nas ke rastu a ako ne e za nas nema otkazuvajne
Tamu i da rabotat tesko se dobivaat tie sestri glavata neznaat kaj im e i jas imam maka jas kaj Popovic.Ajde ne se sekiraj ne misli mnogu, jas puknav do testot i na kraj se razocarav kako sto vikas i nema otkazuvanje ama daj boze da si trudnaaaa gospod e golem
Ostana uste da se nadevam.... utre ke idam na pregled i ke proveram beta pa ke vidime se nadevam deka na 12ti den nema da pokazi lazno.