ovoj mojov koga go prasav mi vika ispitaj samo kariotip samo toa ti e potrebno sto da mu kazam drugo idam se na svoja raka
Да појаснам, не глесав технички како се изведува, туку се снимале некои и кажуваа колку ги болело. Што е тука е, нема бегање. Секаде се прави без анестезија. Толку издржале, ќе издржам и јас
Na 8mi den od ciklus, 17mm bese folikulot, vecerta vo 2 sabajle primiv stop inekcija i na 10ti den punkcija.
@coco mademoisele ти реков јас и по првиот тест тоа е тоа мешко е полно Колку е бетата денес? Со лесно, со убаво, со најубаво
мојот антимилериан е 0,60, и ми рекоа дека можно е да не реагирам на терапијата, ама уште еднаш ке правам без стимулации, па ако не бива- ке се спремам за стимулирано. Сега ги чекаш двете недели за тест ?
Eve zenski i jas da prijavam neuspesno prvo ivf. na 13-ti den od transfer bhcg 2 . tesko mi e ta pretesko. cestitki na site koi ispeavte
Наредниот пат ќе биде, мора да биде, сега исплачисе, потагувај.. ама само денес, од утре со нови сили во нови победи, глава горе
Бубче знам како ти е боли и тоа многу јас уште неможам да си дојдам при себе,исплачисе следниот пат ќе биде главата горе идеме понатака со нови сили позз
Колку баксуз сум денесc c c c ....... сабајле сопругот ми купи тест ама какп можело од толку тестови баш тој што нечини да му го прода... Се јавив кај сестрата од лазаревски и ми кажа да не паничам дека било нормално тоа некои жени така реагирале ми рече по два дена да направам тест преку крв а кој да чека уште два дена па како можеше да се погоди и тестот да не е во ред. Морам да чекам до вечер за дами купи друг... А со повраќањево никако неможан да престанам со и да каснам... Ми се јади ама неможам да јадам
Немој да си тажна ќе биди ама овој пат не било за тебе. Госпо е голем тој си знај што и како треба да биди , подобро сега отколку во некој поодминат месец или уште полошо да го родиш со некоја мана. Скраја да е од сите. Излези прошетајсе купи си нешто само не седи дома и не мисли на тоа.