Condensyl gi pie sega so vit.E plus...a Profertil imaat samo dve sostojki l-karnitin i drugi na L i takvi plus piese no se isto bese...A kanalite mu se ok,prostata ok,exo odlicno no ete toj sepak ima problem ima 2 milijoni ne e strasno no da ostanat taka za sega ova treto ivf
aaaa pa mislev deka veke pocna da se bockas superfakt, taka te imam razbereno, deka minatata nedela pocna i ti kako mene. Izgleda nedorazbiranje. Kako i da e... SREKjNO I SO LESNO na skrecingot
Auuu i nas ni predlozija toa im e nacinot na rabota no ne prifativme nie i da odevme na rizik no 9 se oplodija do stadium blastocisti i gi zamrznavme embrionite togas ako ne bilo ok zasto tolku se oplodija...ah bre ne nacekuvaat na makata a nie site sto sme na ovaa maka potkleknuvame i toa e...no ajde sega bidnalo...glavata gore i mora da uspeeme
Zdravo na site jas sum nova na ovoa salt i neznam kako da pisuvam i kad pa eve ke pitam vo dogovor napraviv tri invitro neuspesni i mnogu mi è tesko ziveam vo italija i ginekolog mo prepara a za transfer jajce kletki doniranje sega ja razgleduvam taa moznost Za vo makedonija ako sakate da mi pomognete okolu toa. Koja bolnicata e najdobra vo skopje i kolku kosta od prilika slusnav za remedika i Sistine deka Parvati ako ima nekoj so Vanco iskustvo neka piese grazie
Nema vrska imaat i drugi vitamini profertil na nas seuste ni stoi kutickata kade sto pisuva sto sodrzat imat vit e imat folna
E ne sum bila greska,zasto I jas taka te razbrav. Jas mislev deka se pocnuva so superfact na denot na skrecing. 5 5 evra za skrecing? Zosto tolku MALKU? So naprai Kukle, zavrsi li?
Јас се сефтосав порано Малку оти се прави во амбулантски услови. Читав на интернет и гледам праксата таква е по светов. Некои го прават заедно со дијагностичка хистеро, па му иде со целосна анестезија. Мене докторот ме советуваше дека не е толку страшна болка да не можам да ја истрпам. Ако е во амбуланта чини волку, а комплет сосе се многу повеќе. Викам ај да слушам и да трпам. Ќе се напијам вентор таблети и ќе трпам. Што е тука е.
Можеш ти овде сите се жени ЛАВИЦИ вклучувајки те и тебе. Испи си вентор-че и мисли како другата година се гушкаш со бебче и нема да има ни б од болка
Ми стигна решението од фондот дека ми е прифатено барањето за рефундирање на пари од фраксипарин. Сега за колку време ќе стигнат парите?
и мојот е 1,23 мн блиску долна граница е и баш тоа и мислев дали го сметаат за низок или чим е во граница проблем би немало ама ете...тебе ти рекоа низок е така?