Si ja napravila najgolemata greska.. ne trebalo da guglas i da vrtis videa.. i jas istoto go napraviv i potoa ne mozev da si dojdam na sebe Ne piev nisto, i podnoslivo e. Posle skrecingot samo ke ti dadat antibiotik preventivno. Za drugite doktori neznam, no kaj Ivanovski ti garantiram deka vo sigurni race si. Covekot e tolku vnimatelen.. pred sekoj poteg te podgotvuva psiholoski.. i seto trae 3min. Znaci ke pocustvuvas bolka, ke se zgrcis,nema sto da go krieme toj del.. no za dve minuti ke stanis na noze i ke si odis doma. Ne se plasi, ke trae tolku kratko.. sto nema da ti se veruva. Se ke bide vo red. So lesno mila
Zdr.mene od fondot mi stignaa izvestuvanje kade sto pisuvase deka mi e odobreno vaucerot,dali toa e vaucerot,ili treba uste nesto drugo da mi stigne?,posto na izvestuvanjeto ne bese potencirano??Blagodaram
Of be..ti navistina celata si zgrcena uste od sega Znaes..toa e efekt, neli koga ti stavaat inekcija nesvesno ke go stegnis muskulot. Ili koga ke se udris, koga ke se grebnes..reakcijata e odma taa, se stegnuva muskulot. Isto e i so matkata, koga ke napravi vnatresno dvizene doktorot so instrumentot, muskulot se stegnuva. No kako sto mi kaza mene, vsusnost toa e ona sto se saka da se postigne. Da se "razbudi" matkata za da si go preceka embrionceto. I ke ti povtoram... PODNOSLIVO E! I opusti se, toa se dva do tri potezi i seto trae nekolku minuti. Trzajot e sekundi..minutite ke pominat vo muabet i podgotovka. Mnogu e vnimatelen, ke vidis, eve odvaj cekam da pisis koga ke se vratis. Ajde kukla...ne si ti za vaka, do videata sto si gi gledala e, znam jas
Јас за хистеро и лапаро пред да правам гуглав и на јутуб гледав видеа,и си ветив веке не .За ова така отидов о мислам подобро така пооуштена сум. @kukla21 пиши како помина.