Ajde so lesno neka ti e cel proces, a potoa i narednite 9 meseci, ubavo da si se ukotvi i da si raste kaj mamicka.
Ima li nekoj da mi date informaci kako odi so doniranje na jajce kletki i kade e po dobra bolnicata. Za toa
@coco mademoisele cestitki srce i so lesno, ete gledas deka e mozno @kukla21 idol si mi, bravo za hrabrosta
Можеш да си најдеш свој донатор е една опција и да отидеш во која клиника сакаш, со тоа што со Х особата ќе потпишете само нотарски договор дека ти ги донира, ништо процедурално и комплицирано, за ова ништо нема да те чини.. Мислам дека во МК Систина е единствена која има банка на донации, нека ме исправи некоја ако грешам.. цената е околу 2.000евра.. Едит: можеби информацијата на Мечкичка дека е 6.000евра е точно, најдобро јави се, појди и прашај за сите детали.
Znaci Sistine e najdobra vo tie raboti nemas drugo osven da pro am taka napraviv dve invitro mi bea ne uspesni i tretoto ne se ni razvija folekulite doktorot ja prekina terapijata. Mi kaza najdobro da pro am so doniranje na jajce kletki pa sega se informiram za toa faka vi mnogu setole mislenje mi è dobrodojdeno i ako ima nekoj sto go praves toa dami pomognes okolu toa kako funcionira deteto moze li ke bide ili ke ima geni na donatorot na jajce kletki faLa vi od napred za vasite mislenje pomognete
Зошто не ти се верува?? Цените конкретно во Систина се идентични како по Европските центри за инф.. Едит: детето секако ќе ги носи гените на донаторот..
Vo praga vo pronatal e okolu 4500 evra toa mi go kaza zena sto ke ode tamu jas ako uspeam da go najdam nivniot email ke ti go napisam