Eve go sostavot na profertil l karnitin l arginin vit e selen folna kiselina cink glutation i qoenzim q 10
Незнам баш ме замисли па прогуглав и не најдов поврзаност со инвитро,освен на рингејаја форум една пишала дека примила после нивестим,и после Ивановски ја пратил крвна слика да провери и леукоцитите и биле качено,а тоа било нормално после инекцијата но и ја прекинал терапијата.С е следело нонстоп крвна слика додека примаш нивестим.
a ti ja primi li ovaa inekcija ili..guglav i jas ama nigde ne procitav deka e neso povrzano za invitro
Vo New Born pravat so donirani jajce kletki(moze da vi podari nekoj ili od banka)fondot dava i vaucer.Mozete da odite na konsultacii ke vi objasnat tocno.
Да, ми рекоа два пати да проверам крвна слика. Во таа гужва таму не стигнав да прашам за што поточно служат. Еднаш на три дена се боцка инаку.
Јас примив вчера и сега ми рекоа на три дена да ја ставам. И јас гуглав ама не наидов на директна поврзаност со инвитро.
Cestitki! So lesno da si ja iznosis bremenosta... Dokaz deka i osumkletocni i cetirikletocni uspevaat i toa cesto
Жени јас сега читам на упатството од пролутексов дека за поткожно пишува под прав агол иглата длабоко под кожата (предходно штипната)да отиде.И тоа од сивите игли а јас од кафените инсулинските ставав и тоа по агол 45 степени и не ја ставав цела игла. . Којзнае колку ми е апсорбирно од леков.