^^ Прочитав 3пати линков на Беба па јас имам многу симптоми кои укажуваат на низок прогестерон За исхраната горе доле се што пишува тоа јадам.. мака плус пијам.. Ух се напнав
Jas ne piev,Trajkovski mi objasni deka od cikloproginova ke si se podgotvi matkata.Na pregledot ima videno dali ti e taman endometriumot,ne se sekiraj uzivaj i taman za praznikot da prijavis visoka beta.
Секаде по малку најмногу во мешко, да ви тежи со по две три бебиња,... Може и цице и газе, згодни трудници.
Епа стресот смали го .Да знаев дека ке те напнам не ти го пракав,сакав да ти помогнам. Ајде со терапија ке се среди.
Па да ти кажам и неколку пати напомена дека ендометриумот ми е супер,дали поради скречингот,незнам.А и во систина Лазаревски како стандарт процедура го дава трипати или двапати по две изгледа без оглед на матката.А негде прочитав дека и тој ако е повисок влијае на рецептивноста на матката негативно.
Да не е добро ниту да е многу дебел.. Лазаревски Естрофем ми даде само на првото инф да пијам, на другите 3 не..
@bebaa Те чекаме со мешко пред нова год @emkaemka јас пијам др волц 1000 ие т.е. една капсула на ден. 41 ми е да не се фалам
Аман бе! Те видело ли сонце. Земи по 2,3 на ден и контрола за 1 месец. не е многу убаво и многу високо да е.