Cekaj kade brzas 7-mi den rano e ne se razocaruvaj pocekaj uste nekoj den pa napravisi pak test kako sto kaza emkaemka stresot cuda pravi
Sakam da prasam denes bev na prva kontrola kaj doktorot za invitro na 9ti den i mi rece deka folikulite mi se uste mali malku se razocarav dali toa znaci nesto loso primam suprefact i puregon ne znam se plasam da ne trgne nesto naopaku ako imal nekoj slicno iskustvo pisete mi ve molam
Лакуни, калцификати имаше-немаше?? Доплер на папочна врвца ти беше направено?? Обдукција направивте?? Жал ми е, што и да се каже е сувишно, боли до илјада и една и назад ти останува само да преболиш да ја откриеш причината, да ја исправиш главата и само напред, храбро до целта, бебчиња во раце
Па не ти потече истиот ден?Јас после скречинг тој ден имав убава крв на улошка голема.После од нареден ден уште пет шест дена кафеаво.Регуларна менстеуација ми дојде со мало задоцнување. @emkaemka низ дома се движам по потреба ретко.Ми рекоа првите денови да одмарам да лежам повекеБарем недела дена.
Мислев да не како си легнала си останала на креветот ^^ Дека се вгнездуваат ембриончињата затоа те наболува, си прават место
Оф дури се нервирам да не претам премногу,сал се преместувам ме фака досада,се здрвувам се на едно место.
Па затоа и те боли, а всушност ништо не те боли туку нерва те фаќа Цртај, бој си на ливчиња, играј игрици, филмче некое, читај нешто, слушај музика.. немој преку ден да спиеш пошто вечерите се најдолги и најтешки
Многу фаќа сафра ова ми е најтешкиот дел од целиов процес ме убива лежењево не сум навикната да бидам волку статична и денот да ми биде волку едноличен. Ама мора да се издржи.
Jas se izvinuvam no moram da kazam. Ko deca mali ste.7mi den test.Dobro be toa doktorite ludi se so kazuvaat koga test da se pravi?!Preteruvate nekako. Emi aj yste na transferot toj den pravete test moze ke vi pokaze. Svasta znaci. Do tolku strplivost da se nemalo.Mislis ke smenite nesto. Navistina vi se cudam.So rekle starite "Trpenie spasenie".Ova ne odi taka so trcanje