Ic da ne se sekiras jas imam prijatelki i rodnini sto ostanaa bremeni so eden embrion samo nego go imaa i rodija
И моето искуство е такво. Во Систина ми ги работеа пола-пола. За во њуборн кога разговарав со Бирол рече дека исклучиво со ICSI метода работат, па ќе видиме од понеделник како ќе биде.
Немаше ништо посебно. Малку како менструални болки вечерта и толку. Добив, мерев естрадиол и од денес ги растеме момите
Dobra vecer na site.Jas ke vi se izvinam ako slucajno zgresham nekoj zbor dodeka se druzhime vo forumot,po nacionalnost sum albanka ama po maka ista kako vas.Vaka vece dolgo vreme se mislam kako da napravime ili peticija ili neshto da prezememe da pobarame fondot da ni prekrie barem do 5 obidi.shtom imaat pari da gradat spomenici neka ni pomagaat i nam.Nesme malku mnogu sme na broj.Po priroda sum takva sekogash sakam da si ja probam srecata i ne se predavam.I dodeka studirav sekogash se boev za moite prava.Ako ima nekoja koja ima bilo kakva ideja da pocneme i dasi dademe podrshka edni na drugi.Na mnogu zemji gledam deka finansiraat povece obidi,i taka reba da bide oti dodeka ne ni go najdat lekot mnogu vauceri ni odat badijalla.Ne treba da se plashime ,jas mislam da se izborime.
Браво! И мене истото ми се врти во глава веќе некое време. Ајде предлози ако има некоја од членките да знае како одат тие работи.. ќе направиме се што треба
vo bitola imase vo edna apteka i vo prilep samo ni gi poracuvase aptekarkata.inaku ne znam dali ke gi najdis samo so poracka
devojki ima nekoja so mutacija na genot za MTHFR sto zabremenila .me interesira dali toa e pricina za neuspeh oti deneska maticnata koga vide me isplasi deka toa mozi da vlijae i deka potesko ke bidi mozi ke mi trebale 5-6 obidi da ne se nadevam deka ke uspeam za brzo.
da smislime i jas sum za ama ne znam kako nemam ideja kako da go izvedime toa .trebase pred izbori heheh pa mozi ke popusteja
Ako ima nekoja od vas vrabotena vo ministerstvoto za zdrastvo li vo fondot,ili ako ima nekoj blizok da se rasprashame.Ako treba i peticija ke potpiseme vaka preku internet i ke go ispratime,za zal jas sum vo obrazovanie
Идејава е стварно супер еве јас на пример имам едно неуспешно инвитро не дај боже,да ми бидат и другите 2 неуспешни што ке правам ни самата незнам треба барем да ни дадат да имаме право на 5 ваучера.
Јас имам хомозиготна мутација на МТХФР и други хетерозиготни мутации и останав бремена на 1ивф. Претходно десет години со нормални односи немаше успех. Немој воопшто да размислуваш за тоа има соодветна терапија.