и јас имам мутација на мтфхр хетерозиготна.освен клексан што се боцкам друго пијам фемибион бидејќи само во него има фолна каква што ни треба.ич не се секирај не е тоа пречка ама баш никаква.среќно
Treba prvo da se pregovara so novinarite zatoa nesto da objavat i niz drugite forumi da se pise zatoa za peticija da ima zatoa nesto
Ne znam vo forumot dali imame nekoja pravnicka dani kazhe kako odi po zakon toa.Kako najubavo da pristapime do fondot i da uspeeme.
Jas si go imav i crveniloto i cesanjeto 1,5 mesec posle prekinot na prolutex kasno prodolziv so dabroston no toa e bidna...
Браво, значи нова година ќе чекаш дома покрај елка со ембриончиња во меше.. Инаку се согласувам со другите феминки дека треба за прво дете да има повеќе ваучери од фондот. Сигурно би поддржала ваква иницијатива. Сите се бориме да стигнеме да гушкаме барем по едно, а дај боже да можеме и повеќе...
Си најдов една помада бугарска Здраве,за црвенила и кожни воспаленија се мачкам одвреме на време ми се намири
Jas od nea ic ne sum zadovolna kako mozese na histeroskopijata da ne vide oti imam septum i mi pravese inseminacija so prolaktin na nula
Шести ден од трансфер,денес гледам стомакот ми спласнал не ми е подуен.Незнам што да мислам....треба подуен да буде или спласнат или нема веза незнамм....Се обидувам да не размислувам ама посилно е
Јас сум еден ден пред тебе, во понеделникот беше трансферот и не знам дали дека овој пат со замрзнати ембриони ама стомакот воопшто не ни ми беше надуен цело време си е спласнат, не чувствувам никакви промени освен градите што ме болат ама тоа си е од прогестеронот што го примаме. Така да ништо не читам не гледам само чекам време да помине да направам тест
Jas denes sum 14 den, na 12 napraviv test so BHCG 44.2 ama doktorkata mi kaza utre na 15 den da povtoram zosto malku prokrvariv. Vcera custvuvav malku gadenje I osven toa nema drugi znaci. Vi posakuvam pozitivni rezultati na site.
со замрзнати ембриони правеше или со свежи? Ти посакувам среќа утре да ти биде тројно зголемена бетата.