после трансферот почнав и еве уште се боцкам ама се е навика.и аспирин пиев до 7 недела после го прекинавме.
Vcera mi bese punkcijata imav 5 jajce kletki od koi 2 ne bea zreli,3 bea dobri za oploduvanje.Deneska mi se javi ja I mi kaza deka samo 1 se oplodila...iako znaeme deka sansite se pogolemi ako ti vtatat 2 ili 3 otkolku 1embrion...malku se razocarav
Mnogu bev optimist I bev so pozitivna misla od samiot pocetok ama deneska koga mi kazaa deka samo 1se oplodila se iznanervirav
Vikam nas ovde ne interesira toa da mozeme da dobieme poveke vauceri a nekoj drug kako na primer politicarite si gi interesiraat foteljite pozdrav mila ...
A koj cekas da ni ja zavrsi taa rab da ni dozvolat poveke vauceri ako nie samite ne si go barame toa ako nekoj imat uslovi da plakaat privatno 2ili 3000 evra za zal site gi nemame tie uslovi a drugo jas plakam da kazeme zdravstveno osiguruvanje sekoj mesec zasto za nekoja da ima pravo na 10 obodia jas samo na tri
Околку ваучерите , зар некоја ќе биде одбиена од фондот ако има плус уште едно барање повеќе од дозволеното? Ако би се исполнувале условите за инвитро не би имало зашто да го одбија парот. Мое мислење. На фб страната на Плодност прочитав дека на еден пар преку фондот им е одобрено и четврти пат ваучер.
Ne se grizi, edna vredna e dovolna. Ne znci deka dve e pisigurno za uspeh, nekogas dvete si pravat guzva I pitesko seyou faka. Taka doktorite velat. Na kraj sekoj so srekata. Samo bidi pozitivna.
Iskreno ne veruvam. Zasto zakon si e zakon, I vazi za site. Nemoze za nekoja da e dozvoleno a za nekoja ne
Девојки денес седми ден трансфер имам неиздржлива главоболка. Имала ли некоја ваква ситуација? Некое чаре? Ќе му свртам и на докторот после.