4 den e folikularna faza ne e ovulatorna taka da vidi od kolku do kolku se ref vrednosti na folikularnata faza na fsh
neznaev denes bev na endokrinolog I mi rece ispitaj ova mn somnitelno mi e rezultatov mn visok za cetvrti den mozda gresam kako treba da e inaku?
Женички јас да пријавам завршена пункција. Извадија 12 ј.к.па сега се молиме и чекаме до утре да видиме како ќе се оплодат и како ќе се развиваат...
@kukla21 бев прошла недела како си знаеш така е, приоритетна амбуланта си има секој ден, работи од 8.30ч, дали ќе чекаш 10мин или 1ч зависи од денот и гужвата! @Ano супер бројка
Па претпоставува слаб квалитет на јајце клетки од 15 на ехо извадија 7 а 4 се оплодија(а прилично сум млада 29 год). Бев кај матичниот за циклусот ми рече дека не е страшно што ми трае толку од хормоните било, ама па еве сега ја нема вештерката
Ne si do 5 den ne si vo ovulatorna faza bazalnite hormoni odat od 2 do 5 den zal mi e no visok ti e fsh
Visoka vrednost...picni da jades naitro po edna smokva so maslinivo maslo, pomaga za namaluvanje na fsh.
Zdr.feminki,jas pocnav so procedurata za invtiro,vo new born,dr mi dade primolut da pijam,ovie 10 dena,posto imam problem so policiaticni jajnici,a posle rece so jasmin dve kutii da zemam..Znae li nekoj koga da pocnam so jasmin tabletkite??