Nivestin inekcija,Prolutex inekcii ednas dnevno,Doxycyclin kapsuli,decortin 3x1pet dena 2x1uste pet dena 1x1uste pet dena,Crinone gel 2x1,Aspirin 1001x1,Estrofem 1mg 2x2,Tifol tableti 1x1,inofolik prasak 2x1,samo kapsulite Doxycyclin gi prestanav se pieva 3 dena,a drugoto se do test na bremenost
Девојки здраво. Споделете ваши искуства со ивф на природен циклус или пак со блага стимулација т.е. малку инекции или пак со примена на таблети. Што сте користеле од терапија при ивф на природен циклус и самата постапка.
Devojki prvite denovi bitno li e lezenjeto dali e na grb,na stomak, na strana kako e najdobro barem prvite denovi
Jadi po tri brazilski orevi dnevno dobri se za implantacijata a za endometriumot mozes cveklo da si jades
Не влијае. Не влијае премногу ни дали лежиш. Секако треба помирно, ама не е докажано дека лежењето има било каков ефект освен психички . Јас лично и на работа дента после трансфер отидов, па се фати. Може тоа е екстремно, не знам, ама немој да се оптеретуваш со пози и слично, така поголема беља ќе направиш.
Здраво истата терапија ја имам и јас, инаку денес ми беше пункцијата, но не ми е јасно за цикло прогиновата зашто ни ја давал тие нели се контрацептиви и кога ќе ги прекинеш добиваш менз ве полам ако знаете објаснување
здраво денес ми беше пункцијата, ова ми е терапијата Декортин,пролутек,циклопрогинова, Аспирин, Фолна, Вибрамицин i И некоји кесички за во вода не ми е јасно за цикло прогиновата зашто ми ја давал тие нели се контрацептиви и кога ќе ги прекинеш добиваш менз ве полам ако знаете објаснување
No tie ne se pijat cela kutija neli samo tie pravite belite tie se hormoni plus sto ni trebaat I jas GI piev
@manako1 , @kukla21 Ви благодарам на одговорот. Мене колку сто се сеќавам во бунило ми рекоа дека може истовремено. А за фраксипаринот знам и на ливчето ми напишале точно во 20h
Да не е само половината од циклопрогиновата , нели пола се бели пола се како кафенки? Прв пат читам за циклопрогинова од прво апче до последно да се пие после пункција. Каде правиш инвитро?
Па да само белите ми пишува, денес ми беше пункцијата и денес почнав со ова терамија, во плодност Битола кај др Таше