Jas gi bockav nasabajle vo isto vreme vo stomak prolutex a fraksiparin vo raka leva desna menuvaj i na stomak isto levo desno od papokot...
Mila jas ne pisav inseminaciite da ne bidat postari od 6 meseci. Jas navedov koi dokumenti ne treba da bidat postari od 6 meseci, no vo niv ne spaga inseminacijata. Pozdrav
Za zal jas imav neuspesno ivf ni ne Mora da znaci kaj tebe daj boze da e pozitivno kolku j.kletki ti izvadi tase?
Аспирин, вибрамицин, декортин, утрогестан, клексан, прогестерон Депо... Сега сум скоро 7 ми месец, со среќа
Сите тестови беа на моја иницијатива, гледав на нет што по ред се испитува и одев кај него и му викав-да не треба ова, да не треба на, и он ми викаше да да нема проблем, и ми даваше упати, сама си отидов и на хсг. И кога откривме инфекција кај маж ми - муабетот му беше - Он е крив , кај него е проблемот-буквално со тие зборови. Дури и антибиотик ми препиша општата матична а не он. А матичнава вика - не знам јас кои се ефикасни за таа бактерија во сперма иако имаше листа на антибиотици. Не е поентата да се покажува со прст кој е крив и двајцата сме на иста страна,заеднички проблем е.Само не натера дома да се испокараме.
Da prasam me ubiva veke psihata, transfer pravev na 02.12 test treba vo petok da pravam, utre ke napravam preku krv veke ne se izdrzuva.. Dali mislite da kupam I domasen test deneska ili da pocekam utre sto ke kaze preku krv.. vtoto invitro mi e no ovoj pat mnogu poveke se plasam od negativniot ishod. I nemam nikakvi simptomi a toa uste poveke me doplasuva. Da kupam domasen test ili da pocekam do utre..
истото искуство и јас го имам со матичен доктор ... во стил ќе биде ... повеќе секс ... и на крај излезе СЕ обратно ... и сега СИТЕ ги советувам ОБАВЕЗНО уште 2-3 мислења, матичните не се толку стручни
Jas domasen test napraviv utroto na 12 den od transfer i toj od najevtinite i mi pokaza pozitiven.Daj boze i kaj tebe da e pozitiven.
Maticnite ginekolozi ne se specijalisti za sterilitet za mojot od taa strana nemam sto da kazam ja izleci kaj mene i eserihijata i ureoimikoplazmata
Јас мислам директно да си направиш преку крв утре, така ќе немаш дилеми околу точноста со среќа срцка Јас ќе правам тест во петок
има исклучоци тоа не го оспорувам ... меѓутоа за 1 година се изнаслушав глупости кои тогаш ми изгледаа логични ...
Со денот на трансфер 12ти ќе ми биде. Од вчера почнав да добивам симптоми како пред добивање ... не знам дали е добар или лош знак ама што е тука е не можеме ништо да смениме.
Здраво,јас бев во Бугарија на инвитро,моето мислење е дека нема нешто плус што го нема кај нас барем јас таму кај што бев,со тоа што моментално кај нив е развиен донацијата и многу отворено се зборува за тоа.За жал и таму не успеав.
Zdravo na site vo ponedelnikot bev na punkcija sega cekam za transfer,dali imavte bolki vo stomakot i dali sme kafe da se pie
Оф луге девети ден од трансфер а веке трет ден главоболка со гадење.Трпам ништо да не пијам ама.....Звонев кај докторот не крева,сестрата ми вика со пациенти е,да го прашам па ке ти звонам дали смееш да се напиеш нешто.Еве ушете ги нема,а мене ич не ми е добро.И друг пат ме факало вака кало мигрена ама ке се напиев аналгин ке поразмине,сега незнам што да правам.