Јас исто имав мигренозни главоболку завчера, се слушнав со Петановски и ми рече слободно напи се било каков анелгетик. Не се напив само пиев многу течности и ми помина ама до лудило ме болеше дента од кревет не станав.
За течност пијам цело време,нонстоп сум жедна.Незнам дали да се напијам ке почекам уште малку да се јави Трајковски.
доколку се слушнеш со него прашај дали смееш и лажица сол со вода да испиеш ... мене тоа ми помага и се разбира coca-cola, ама мислам дека coca-cola сега не треба да пиеш...
Anetaoh da te prasam uste ova kako celo vreme lezese prvite denovi od denot na transfer ili...? I kaj pravese I kaj koj doktor-fala ti mnogu mi dade nades deka moze da bide I so potenok endrometrium ako e 8
Купи си шур чек, најточен е во било кое време не се измачувај... Јас направив на 8-9 ти ден и тоа не со прва мокрача па покажа резултат.. Ти посакувам среќа за две линии
Па лежев да, макар да не цело време доста пати и станував на 8 ми ден од трансфер почнав на работа и тогаш го направив тестот, правев во Борн кај Татјана...
Пред некој ден прашував дали некоја има искуство да сподели за ивф на природен циклус. Исто така дали знаете за што се користат инекциите cetrotide и ваше искуство.
Оди мила горе на search и напиши природен (само за оваа тема) ,.. има баајѓи искуства за тоа, ќе си најдеш се што пишувале
Се надевам дека ти поминала главоболката, ако не е сеуште земи магнезиум директ кесичка или било каков облик на магнезиум и витамин Б6.
Се на пив магнезан не помина.Се јави др Трајковски рече да се напијам слободно или аналгин или бруфен,парацетамол слободно штом имам јаки болки.Не ми помина скроз ни од аналгинот но не е толу лошо како предходно.Излегов да прошетам после девет дена дома.Притисок сега мерев 114 со 71 незнам дали е нормален.
Па те прочитав и испив цело литро цеден лимон со вода и ѓумбир али тиќе бе не помина .Сега расолница се напив малку ме освежи
Poarno taka dzabe i od lek ne pominuva.Po mene ova e ubav znak.Na 11 den od transfer placev od glavobolka.
@brm_brm Со оглед на тоа што одев на природен циклус, со едната јајце клетка која се створи, инекциите беа само за помош за истата. Ги примав од 7ми до 11ти ден, тогаш веќе е створен фоликулот.