Девојки вака значи. Денеска сабајле на 10 ден трансфер прокрварев. Ми се сруши светот, му се јавив веднаш на Петановски и му кажав дека најверојатно добив. Тој ми рече да направам бета и доколку е негативна да прекинам со терапијата. Така цела скршена отидов да се тестирам. По час и половина отидов по резултатот и на мое големо неверување БЕТА 220. Уште не можам да верувам, ви посакувам на сите од се срце ваква среќа да си доживеете
Ти благодарам за информацијата. А како помина....и кај кој доктор? секако е полесно на природен циклус, но сепак ме заплашува помислата дека 1-2 јк се, па шансите за оплодување се помали. сепак вреди да се проба.
Честитки за бременоста а се истанатото што поскоро да се среди и да си родиш живо и здраво бебе Господ да ве чува и тебе и бебенцето да си седи и ужива во твојата утроба девет месеци а после да се гушкате.
Ha ha me prevari sepak so test, so sreka neka ti e. Jas utre zdravje ke pravam, a kolku se plasam od rezultatot..
Denes mi se javi embriologot od Sistina I mi kaza deka od cetirite izvadeni jk samo edna se oplodila a drugite dve gi cekale do utre da videle dali ke se oplodat.Transver mi zakazaa vo 11 casot. Se molam barem taa edna da se razviva kako sto treba,malku sum tazna zosto samo edna se oplodila, ama pak od druga strana si vikam I edna e dovolna samo se da bide ok.
Немој да се секираш. Имам пријателка на која една и извадија, таа се оплоди и еве ја сега бремена. Тоа не мора ништо да значи. Одмарај и спремај се за трансфер. И јас утре во 11 ми е закажано, па ќе се дружиме
Prijatelki moi deneska dobiv pozitiven odgovor za vaucerot. fala mu na gospod prodolzuvame so novi sili.Razgovarav so Dr Petanovski ,i se dogovorivme posle 10Januari da se vidime da zakazime skrecing i da pocnime so tarapijata za in vitro. imajte ubav den mili moi
Jas znam oti vo bugarija e poeftino invitroto na privatno vo strumica doaga doktorka sto prave ivf vo bugarija
@Capricorn Taurus со лесно, со убаво, со најубаво @Melinda85 со среќа новиот ваучер и со лесно во постапката оваа последна да биде