честитки @Capricorn Taurus Имај школска бременост Тебе и сите останати, догодина со вакви слики извор: 10+ Babies Celebrating Their First Ever Christmas
Феминки како сте неколку дена ја немав посетено темава ама гледам дека има многу дупли цртички ахде на сите леана бременост мн се радувам за сите затоа што и мене овај долг и тежок пат ми е мн познат
РЕЦЕПТ ЗА ГЛАВОБОЛКА 100 / поминува за 20мин. Еден лимон се цеди, колку што има лимон толку се тура и вода и се тура едно лајче сол. Не е мн вкусно но е мн ефикасно
Матичната ми е скрос неспособна и мн мн ме нервира. Сности бев кај незе за да ја прашам што документи треба за преку фонд оти првото ни беше на приватно и имаме само една инсеменација а имаме наод за идиопатска неплодност сите испитувања се одлични. И ми вика треба уште три инсеменации. И јас како по обичај се со ќе прочитам за се прашувам. И ја прашав дали ќе треба да се испита мутации и дали ќе треба да се направи киретажа. И самоми одговори дека јас нетребало ништо да читам за тоа биле докторите тие требало да читаа. И најчудно од се е што трите инсеменации ќе ми ги завршела за 3месеци и ни препиша со мм витаминска терапија за мм некој си капки а мене ми препиша витамуни за коса.... помош оти ќе полудам и ќе ја убијам. Се извинувам за долгиов пост но морав некаде да се искажам
@AnaMarijaAa Napravi si uste 2 inseminacii mene so 3 inseminacii mi odobrija i kaj nas e istata dijagnoza,ne se nerviraj poslusaj ja maticnata
Vcera mi bese transferot,kako sto mi kazavte vie za ishranata kon toa se ptidrzuvam jadam jajca,jogurt,salati,riba,supa,ovosje,piam po 2litri dnevno voda. E ne ve prasav dali moze blago da jadam ili prvite denovi ne treba
Mozes blago samo ne mnogu,kompoti mozes da jades da ne dobies zapek i meso ni rekoa crveno da jadime.
@AnaMarijaAa javi im se na komisijata i prasaj gi dali ke ti ja vazat taa inseminacija taka najubavo ke si znaes bi trebalo da ti ja vazat i taa
Мислам дека нема врска од кога ти е инсеминацијата. плус и ин витрото можеш да го приложиш наместо една инсеминација. така да направи уште една и пробја си ја среќата. и јас со три го добив првиот ваучер. Со среќа.
Srna jadi i toa sto ti kazav jas po tri brazilski orev i dnevno oni se najbogati so selen koj e dobar za implantacijata
Како да најдам бр од комисијата тие најубаво ќе ми објаснат и ќе знам на што сум и што треба да правам, кој пат да го фајчам оти сето е лудо никој ништо не знај а се пра ко кизне колку да разбира ц ц ц ц ц
Инсеминациите немаат рочност. 6 месеци важи за инфективни работи - бактерии, хепатити, состојба крвна слика т.е. состојби кои брзо може да се променат. Инсенинацијата е непроменлива.