Ако ИВф е ново (не постаро од 6 месеци) никако не го поднесувај. Ќе те вратат да чекаш 6 месеци. Мене така ме вратија.
Леле ами така уште една година ќе помини неможам да чекам 6 месеци да помима после инсеменација па пак чекање па лето ќе не фати и пак ќе дојди вгодина ова време
Не не. Не се секирај. После инсеминација можеш одма да поднесеш. Кукла сакаше да те преедупреди за инвитрото да ти е барем 6 месеци пред да поднесеш зошто од фондот бараат 6 месеци разлика меѓу две инвитра.
Fala Meckicka,dali moze lesnici mesto brazilski orevi ili ne e isto ili podobri se brazilskite orevi od lesnicite
Eve broj od fondot za da si prasas za dokumentite 023289010.Slobodno javete se ke vi objasnat tie za se.
Благодарам! Јас барав ама неможев да најдам. Утре одма ќе се јавам и ќе видам што како и одма почнувам морам да дособерам се што треба оти на приватно не изгорија кога имам можност зошто да не искористам.
Invitroto go pravevme minatiot mesec na 24/11 a dokumenti ke treba da podnesam vo april a do togas na site ispituvanja ke mu pomini vaznosta i pak od pocetok. Kako i da e utre ke se javam i ke vidam so i kako pa potoa ke odlucime dali ke cekame do april ili ke odime pak na privatno sepak vi blagodaram za informaciite i za podrskata se nadevam deka site ke si docekame dve crticki sto e mozno pobrzo i nema da mora da cekame vauceri
значи, ако си го правела приватно инвитрото, можеш и наредниот месец да поднесеш за ваучер, ама нема да им покажеш дека си правела инвитро. значи ќе ја сокриеш вистината во твоја корист. имаш линк погоре, прочитај кои документи ти требаат и собирај ги.
@emkaemka fala sto me msilis. Mi nedostasuvate. Eve posle dolgo vreme vlegov da ve xirnam pa prva bese tvojata paoraka. Da znaete deka mnogu vredi podrskata sto ja imame tuka, pri prvo vleguvanje ja cuvstvuvam vasata pozitivna energija. Ve site i vi posakuvam sto pobrzo da vi se ostvari zelbata. Jas dosega pauza, bukfalno ne mislev i ne pravev nisto povrzano so bremenost. Sega pocnav nesto novo za mene, akupunktura, veke mesec dena. Ubavo se cuvstvuvam...mi dadoa da proveruvam imunoglobulini...pa ako nekoja pravela da mi objasni kade i kako?
Фала срцка, не ми дадоа ништо дополнително за крварењето освен терапијата што ја примам. Кринон сабајле и вечер, по една пролутекс и естрофем 2х2. За среќа прекина крварењето. Ти посакувам иста среќа да те снајде за некој ден.