антрални кај мене има 2-4, обично, и за докторот тоа е во ред. Отприлика таа цифра е.Но на крај само 1, а во ретки ситуации 2, на крај созрева.Доколку има стимулација сите ќе созреат, а во исто време и нивниот број ќе биде поголем.
Ништо не е безнадежно. Ако е квалитетна доволна е само една. А можеби ќе ти даде и некоја блага стимулација.
дај боже сонце првиот пат мн се надевав ништо не бидна сега ама ич не се надевам па можеби и подобро ќе е така и да не биде да не се разочарам или да се изненадам на добро инаку ти без стимулации имаш 2-4 фоликули???
Зависно од тоа каква терапија си имала првиот пат, докторот е свесен што да те стимулира следниот пат (каква стимулација имаше првиот пат и колку)
Честитам и со лесно Paka. Потсети ме само кај правеше и како ти беше постапката покриена со терапија. Со лесно
Под хитно да си го промениш мислењето ако почнуваш постапка, ако не ич не се мачи по тие врати, оди кога ќе бидеш подготвена и полна со надеж, позитивна
Cestitki Paka,imaj si lesna bremenost. Kolku ti vratija jace kletki I kako gi pominuvase ovie13dena kolku dena lezese
Ете сега одморена и во нова година најубави новости да ни соопштиш ќе чекаме ^^ и јас одам на акупунктура како препородена сум, кај кинезот да не си, да не сме се сретнале
Честитки до Фондот ако читаат , одобрен ваучер за 2 недели.. Ме изненадија, не очекував толку рано. Ако читаат, и нека се зафатат да зголемат број на обиди барем на 5! Честитки и со среќа понатаму на бремените, со среќа и на сите останати да се израдуваме во новата година ^:
Има карши ресторанот Пошта во Карпош акупунктура . Мислам дека за таму станува збор, околу 1000 денари еден третман.
Mila по колку апчиња од белите циклопрогино. пиеше на ден кај мене ми напишале по 3 а и вибрамицин имам кај нив пишува по 1 па си мислам да не згрешиле да не треба антибиотикот по 3 а циклопрогинов по едно само од белите ми пишува 3 пати днево