Спојлер: Акупунктура ,,TONG DA,, Еве ти бројче ако сакаш нешто да си прашаш.. 071/ 237 - 293 За локација Карпош е ама ако чекаш јас да ти објаснам каде точно ќе те однесам во Драчево
Само што си ставив вагиналета утрогестан и на прстот си видов нечисто со крф темна од предходно нели од утрогестанот.Пак ли истото предвреме менструација
bebaa toa stvarno moze da e dobar znak,koj den ti e od transfer,,ajde izadi krv ti posakuvam visoka beta
Десети ако го рачунам и денот на трансфер.Се слушнав со др ми рече да не правам тест рано било.Искрено незнам што да мислам оти првите две инвитра вака почна и на крај со мемструација и негативен тест заврши.
Devojki, deneska po mail razgovarav so dr. Birol. Mislam deka srcev udar ke dobiev od toa sto mi go napisa. Ova sto vam vi go prenesuvam e sekako so negovo odobrenie... Thank you very much for your kindly words.I leave from NewBorn thats true but reason is not exactly true I have health problem thats true but it pass main reason was Dr Tatjana and NewBorn.I dont wanna work in this organisation anymore.I get too much tited in 2 years in your country they try every way to send me and finally they are successfull nevermind i was happy there to meet with all of you.Thanks for support once again Actually no chance to come back Macedonia because really they destroy my life,health and everything.But I m starting my new life and job position soon and probably i will be closer to Macedonia and i will continue to help all my patients in Macedonia.I will inform you. if i m not touching to NewBorn because of beautiful Macedonian people and patients.other way really i will do everything to close this clinic. God is big.I leave them to God .Dr Trajkovski is best person dont worry about him.I wish you success. I know still they are using my name.I have info from some patients but nevermind I hope everybody will know their real face soon
Уф, мој совет утре рано, рано дотерај се, спреми се и на бета тест, ќе пукнеш инаку ако чекаш до 15ти ден, а тоа се одразува негативно на бебушките
Не сум од Ск,во градов има тест за бета преку крв но не е резултатот истиот ден,за два тери дена го даваат,дека го пракаат во ск.Така да исто ми се фака,дали ке чекам четири дена за са одам Ск или некој ден за резултат.Се навикнав на ова но сепак се нервирам.Зошто пред време стално?
И да е така.. е добро де новина ли е дека некои доктори меѓу себе неможат да остварат соработка или на него му требала причина плус, или изговор за пред пациентите, или нешто ја прелило чашата, или конфликт на интереси па барал повеќе отколку што му ,,следувало,, можеле да му дадат, или имале инаков договор... сеедно ова што го пишал не е за пофалба, суд туку за осуда!! Колку ниско може да падне та вакви нешта да пишува на ,,обичен,, пациент!!! Ако толку бил загрозен што не се произнел јавно, та толку голем доктор без став и одбрана да помине, чудно, и на што личеше она штрак на фб профил јас си одам!! Ич не ми се допаѓа ова, еден голем минус за Бирол
Dokaz deka od nasite si patime,posle drugi ni se krivi.Sega ke raboti vo nekoja sosedna drzava ke im gi zeme i pacientite i parite i posle koj ni e kriv.Mislam deka jas sum negovata posledna pacientka i dozivotno sum mu blagodarna.
Sekoj so svoe mislenje emka.. jas kako sto znam birol bese gazda na newborn. Sepak izgubivme golem covek vo Makedonija. A potoa doktor.
Сега срам несрам јассо англискиот сум скарана едвај двазбира да разберам па ако не ти е тешко во кратки црти да ми објасниш што се случуба во др Бирол и со њуборн благодарам