078 485 494 eve ti go brojot na geneticar maja na gak sto rabote nemas li izvestaj napisano treba da imas izvestaj so rez
prviot pat nedela stop inekcija vo 21:15 a punkcija vo vtornikot vo 8:00 a vtoriot pat stop inek.vo sabota 23:30 a punkcija ponedelnik vo 8:00
nema razlika nekoja vo pogled na rastojanieto na stavanjeto na stop inekcija I punkcija neli toa I bese tvoeto prasanje
Fala mnogu duso, imame izvestaj samo pisuva proverete leukociti so analiza na.krv nisto drugo, leukocitite i ce.dobro na maz mi. Ne znam sto da mislam veke
~36 часа. При инсеминации, најчесто примав стоп инекција во 00:00 и тежнеев да имам инсеминација +36 часа, преку еден ден, во 11:00 до 12:00 часот. При ивф, примав 2 Прегнила во 19:30 и преку еден ден, во 07:30 веке во сала ми ги вадеа јајце клетките. Извадија 7, од кои само 4 беа нормални, ама сосема сум сигурна дека имав грешка терапија.Имав многу рана оваулација. Доколку прегнил е тампирана 36 часа пред вадењето, добро е тампирањето.
Ние треба да правиме кариотип, имам број од шефицата на лабараторија што е на ГАК кај што си го правела кариотипот ако сакаш ќе ти го дадам и јави и се прашај ја се што те интересира она најстручно ќе ти објасни.
Да такае. Но еве има разлика и кај тебе во двата обида: првиот пат околу 35 часа растојание а вториот пат имаш многу помалку.
Можеби има врска и типот на инекција како и внесените единици. Прегнил или Хориомон, како и дали е од 5000 или 10000 единици. Сигурно има некоја пиврзаност и со тоа и темпирањето на пункцијата. Се прашувам.
So sreka neka im e na site pa da ja zapamtime 2016 po ubavi raboti denes mi vrsea transfer 10mi izvadija ,2 mi vratija a 6 zamrznavme pa sega se nadevam deka ke imam pred novogodisno iznenaduvajne a i site Sv.Varvara da ni pomogne na site poso denes e varvara a i slava ni e