искрено јас си ги испорачувам во Бугарија. Два пати порачав во мк и ми беше комплицирана процедурата со одење на аеродром. На наташка и ги доставиле до дома. јас се жалев и последно видов дека цената за иапорака е доста поскапњна. Може царинските формалности ги завршуваат од брзата пошта сега. Не сум видела заради испораките во Бугарија.
Ако не ти е препишана сpецифична доза, можеш да користиш за почеток фемибион. Тој во себе содржи покрај другите витамини обична фолна и L-metilfolate.
Kaj Petanovski sum toj mi gi dade zosto sum so pcos i deka imav mnogu j.k pa tie pogolenkite da ne uspukaat dodeka rastat pomaleckite taka mi obrazlozi i mi gi dade jas samo dva pati se bocnav i punkcija mi napravija...da odev so menopuri na dolg potokol..Samo so dobra misla i glavata gore mora da uspeeme
Zdravo zenski eve me mene so prvoto ne uspeshno invitro eve veke mi dojde i treba da odam na kontrola da dogovoram laporo vo sistina za intervencija na hidrosalpings ima li nekoj vakvo iskustvo i kolku kosta vo sistina pozz...
A ne vi imat predlozeno da zamrznite poso dosta jajce kletki vi vadat a posle postapkata bila polesna bez punkcija i mnogu lekarstva i na privatno cinelo okolu 500€
Zdravo na site kako ste edno prasajne vo sabotata mi bese transferot,za kolku dena vie poiskusnite se tusiravte koga e najdobro mi kaza ama od mnogu vozbuda zaboraviv
Добро утро и од мене @kukla21 со срека денеска Ај да си прашам некоја ако знае како и што треба да се напише кога не се во брак ИНТИМНИТЕ ПАРТНЕРИ. Мислам на тоа што се заверува на нотар и се пушта со другите документи. Може и во ПП да ми објасни поубаво. И уште нешто пошто не сум од Скопје јас лично ги носам тамо во фонд или како,целата сум во прашалници и збунета. Помош
Одите со партнерот на нотар, давате изјава за заедничко живеење и се потпишувате. Тоа е се, документот го даваш во Фонд. Во Фонд од другите градови ваљда во подрачната на фондот одиш П.С. Направи си копија од изјавата со печатот од другата страна, во случај да ти треба за следно
Благодарам за брзиот одговор,ке направам копија обавезно АМА нели во фонд копија не признаваат мислам ако пуштам пак
Од Борн рекоа 3 дена да не се тушираш, после третиот ден со млака вода инаку се забришуваш со влажни марамици. Јас се миев со млака вода под мишките и назад, напред не... Малку само со рака.