пункција. Во однос на претходно, сега е ТОП!! Претходно кај боби едвај 3 ј.клетки, сега 14. Има разлика.
Ивановски. Супрефакт 0,5 од 16 или 17 ден. почнав 2 дена х 2 фостимона од втор ден на циклус и 0,3 супрефакт. после уште 7 дена по 3 фостимона. После стимулацијата, а пред стоп инекција примив 0,2 супредакт на пладне, а доцна ноќта стоп инекција.
Одлично. Си се одлучила за промена на докторот и дај боже да е успешна. Не ти е шубе дека по исти ходници таму се среќавате? се мислам и јас!!!
Devojce? Jas mislam deka ne sme kompetentni da zboruvame za genetika. Sofija ke si se konsultira so geneticar, embriolog, i ke znae na sto e. Da ne izbrzuvame so zaklucoci! Na kraj se ke bide vo red Sofija
Ajde so sreka...povekje od sigurna sum deka ovoj pat kje uspees. Imam nekoj cuden instinkt. Kje vidis deka za bozik kje bides so mesko...
Како што може да се види од мојот пост пишува....мислам дека....па стои......најдобро да се консултираш со генетичар.... што значи никој не прејудицира некоја состојба ниту пак давам заклучоци. А тоа шти сум го напишала е така затоа што сум зборувала со имунолог, генетичар, трансфузиолог и ред други специјалисти за инфертилитет. Затоа горе напочеток стои зборот МИСЛАМ. Сепак ова е форум и овде споделуваме искуства, така?! Ако сум грешка ве молам поправете ме.
хаха и јас го менувам лазаревски ке одам ваљда кај ивановски и мене ке ме гледа по ходници како ке биде којзнае сенадевам без проблем и чекање ке ме префрлат со лесно кукла
Сите имаме мутирани гени, да, како што кажа и stevemila,....затоа и погоре ти кажав дека на гените не може да се влијае,.....но тоа не значи дека ете пропаѓа светот, не знам зошто бев така лошо сфатена од една членка. Гените всушност укажуваат на тоа од што можеме да заболиме т.е. кон која болест ни е склон организмот и ништо друго.
срце а ме интересира дали терапии треба ли да се примаат и дали би штетело во оваа постапка ако ги имам?